Ρένος Χαραλαμπίδης | «Τελείωσε» Φιλιππίδη - Λιγνάδη με μία δήλωση (Vid)

Ρένος Χαραλαμπίδης | «Τελείωσε» Φιλιππίδη – Λιγνάδη με μία δήλωση (Vid)

Όλα όσα είπε.

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» φιλοξενήθηκε ο Ρένος Χαραλαμπίδης. Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, που έκανε το μπαμ στην τηλεόραση με τον ρόλο του «Θανάση Καλημέρη» μίλησε στην εκπομπή για όλους και για όλα.

Φυσικά δε θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστο και το κίνημα metoo αλλά και τους Δημήτρη Λιγνάδη και Πέτρο Φιλιππίδη. Οι δύο ηθοποιοί αναμένεται να δικαστούν (αυτή του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού θεάτρου έχει πάρει αναβολή) για βιασμούς ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση και έναν βιασμό αντίστοιχα.

Οι δίκες τους αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον.

«Ήταν πολύ μελαγχολικό άνθρωποι με τέτοιο κύρος να μην μπορούν να τιθασεύσουν την ανωμαλία τους. Με το MeToo ακόμα κι αυτοί που δε συρθήκαν στη δικαιοσύνη στιγματίστηκαν δίκαια. Ήταν μέτριοι ηθοποιοί που αυτοανακηρύχθηκαν βασιλιάδες και γελοιοποιήθηκαν. Αν δείτε αυτούς που είναι στη φυλακή, σιγά τους καλλιτέχνες, τι τρομερό έχουν κάνει;» ανέφερε ο Ρένος Χαραλαμπίδης «τελειώνοντας» με μία φράση τους δύο ηθοποιούς.

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης είπε ακόμη: «Το 1999 είχα την τύχη να περνάει ένα τρένο με λεφτά. Τα λεφτά που έβγαλα για μία δεκαετία ήταν ανεμομαζέματα, όχι όμως ανεμοσκορπίσματα. Δεν έχω πάθη, είμαι νερόβραστος. Δεν μπορώ να επικρίνω κάποιον που πάει σε reality, επειδή εγώ ξεκίνησα από τηλεοπτικά προϊόντα που θεωρούνταν κατωτέρου επιπέδου, τα λεγόμενα τρικάμερα. Δεν κοιτάω τα χάλια μου;».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.