Από κολλητοί... δυο ξένοι: Ο λόγος που Αντώνης Κανάκης - Γρηγόρης Αρναούτογλου έκοψαν και την καλημέρα

Το πρώτο σχόλιο του Δημήτρη Αλεξάνδρου για την εγκυμοσύνη της Ιωάννας Τούνη (Pic)

Όχι ακριβώς αυτό που θα περίμενε κανείς.

Ένα 24ωρο μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της Ιωάννας Τούνη, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου αποφάσισε να σχολιάσει δημόσια, όχι όμως με τον τρόπο που θα περίμενε κανείς. Δεν έκανε δηλαδή κάποια ανάρτηση ή κάποιο story. Αρκέστηκε στο να αφήσει ένα σχόλιο στην σχετική ανάρτηση της πολύ καλής φίλης του ζευγαριού, της Δήμητρας Αλεξανδράκη, χωρίς βέβαια να κάνει καμία αναφορά ούτε στην Τούνη ούτε στην εγκυμοσύνη της.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έγραψε «Άρε ζωή μου είσαι πολλααα. Χρόνια φίλη μου», ευχαριστώντας την Αλεξανδράκη για τα λόγια της και προδομένος μάλλον από το autocorrect. Αυτό στο οποίο αξίζει να εστιάσει κάποιος, είναι στην απάντηση της Αλεξανδράκη, που του λέει «Να είμαστε καλά να έχουμε υγεία, καρδιές γεμάτες με αγάπη και μη φοβάσαι τίποτα! Τώρα ξεκινάει η ζωή ! Αφέσου στην αγκαλιά της νεράιδας σου και απολαύστε το ταξίδι χωρίς να σας ενδιαφέρει τίποτα άλλο».

Αυτό μπορεί να υποδηλώνει και το στάτους της σχέσης του με την Τούνη αυτή τη στιγμή. Από την απάντηση της Αλεξαδράκη φαίνεται πως το ζευγάρι περνά μια μικρή κρίση που κατά πάσα πιθανότητα θα ξεπεραστεί.

Το πρώτο σχόλιο του Δημήτρη Αλεξάνδρου για την εγκυμοσύνη της Ιωάννας Τούνη (Pic)

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.