«Είμαι στα καλύτερά μου»: Η νέα ζωή της αγνώριστης Τζούλιας Αλεξανδράτου σε βίvτεο-πρόκληση (Vid)

«Αδίστακτη» η Τζούλια Αλεξανδράτου: «Σιγά μην το δείχνω δωρεάν…»

Ξεκάθαρη η γνωστή σελέμπριτι…

Σε πελάγη ευτυχίας βρίσκεται η Τζούλια Αλεξανδράτου καθώς διανύει την περίοδο της εγκυμοσύνης της, της τρίτης στη ζωή της, αυτό όμως δε σημαίνει ότι το πρώην μοντέλο, τραγουδίστρια και πρωταγωνίστρια της ερωτικής βιομηχανίας θα δημοσιεύσει τα πάντα γύρω από την περίοδο αυτή χωρίς κάποιο αντάλλαγμα.

Σε πρόσφατη συνέντευξής της εξάλλου είχε δηλώσει: «Πλέον προτεραιότητα είναι μόνο το παιδί μου, κανείς άλλος και τελευταία βάζω εμένα. Θα είμαι εξ ολοκλήρου η σκλάβα του[…] Οπότε τα βλέπω λίγο πιο ψυχρά και λογικά όλα. Λειτουργούν όλα λίγο σαν “bussines” στο μυαλό μου. Θεωρώ ότι είμαι στη τέλεια ηλικία για έναν τέτοιο ερχομό. Νωρίτερα δε νομίζω να αισθανόμουν το ίδιο έτοιμη για κάτι τέτοιο».

Σε ερώτηση κάποιου ακόλουθού της στο Instagram για το πώς πηγαίνει η εγκυμοσύνη, η Τζούλια Αλεξανδράτου δήλωσε ευθαρσώς σε instastory: «Είστε χαζοί; Εννοείται όλη μου η εγκυμοσύνη θα είναι στο Only Fans. Δεν τη δείχνω δωρεάν».

To Οnlyfans είναι συνδρομητική πλατφόρμα, την οποία κάθε άτομο διαχειρίζεται μόνο του, κυρίως ερωτικού και αισθησιακού περιεχομένου, με την Τζόυλια Αλεξανδράτου να μετράει χιλιάδες εγγεγραμμένους.

«Αδίστακτη» η Τζούλια Αλεξανδράτου: «Σιγά μην το δείχνω δωρεάν…»

 

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.