Μιντιάρχης | Sportday, One, Alter Ego και πλάνα για Sportday Radio

Μιντιάρχης | Sportday, One, Alter Ego και πλάνα για Sportday Radio

Μια ολίγον τι μπερδεμένη ιστορία…

Προ καιρού η στήλη είχε αναφερθεί σε όλα στο ότι συγκατοικούσαν η εφημερίδα «Sportday» και το κανάλι One Channel, τότε ιδιοκτησίας Βαγγέλη Μαρινάκη. Ακολούθως το One Channel συγχωνεύτηκε με το Channel 9, έγινε One και με ιδιοκτήτη τον Διονύση Παναγιωτάκη αλλά με δημοσιογράφους και σχολιαστές που εργάζονται στα Μέσα της Alter Ego. Προφανώς υπάρχει κάποιου είδους (καλή, στενή) συνεργασία.

Μάλιστα το One εξοπλίζεται με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας τηλεοπτικά, με σύγχρονα μηχανήματα. Επόμενο βήμα ένας ραδιοφωνικός σταθμός κατά πάσα πιθανότητα αθλητικός με τίτλο Sportday Radio, όπως διαδίδεται.

Μα, ο ούτε ο Διονύσης Παναγιωτάκης, ούτε το One, ούτε η Alter Ego του Μαρινάκη έχουν εταιρική σχέση με τη Sportday, δημοσιογράφοι όμως της οποίας έκαναν εκπομπή τα Σαββατοκύριακα στον Παραπολιτικά FM, συνεργασία που διεκόπη πρόσφατα. Πώς θέλει να βγάλει ραδιόφωνο με τίτλο εφημερίδας που δεν του ανήκει – ή μήπως τρέχει κάτι άλλο;

Επισήμως η εφημερίδα ανήκει στον Τάσο Μπούρα, την έλαβε ως κληρονομιά από τον Δημήτρη Κοντομηνά (μαζί με το Channel 9). Πανελλαδικά μάλιστα, στην τελευταία μέτρηση κυκλοφορίας (23 Μαρτίου) πούλησε μόλις 1.400 φύλλα.

Παράλληλα ο Παναγιωτάκης αναζητά ένα μεγάλο site ή portal στην αγορά και, αν δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες του, θα δημιουργήσει ένα νέο portal. Και το sportday.gr, δεν;

Ερωτήματα αυτά…


?Τιτιβίσματα στο @mintiarxis

? E-mail εις το [email protected]

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.