Μιντιάρχης | Δίπλα στη «Sportday» το One του Μαρινάκη, οφσάιντ ο ΑΝΤ1 με το Μουντιάλ

Μιντιάρχης | Δίπλα στη «Sportday» το One του Μαρινάκη, οφσάιντ ο ΑΝΤ1 με το Μουντιάλ

Έκπτωση… για τα μάτια του κόσμου στη συνδρομή για το Παγκόσμιο Κύπελλο, ατυχής η αλλαγή ημέρας προβολής για Χατζηνικολάου, πού θα εγκατασταθεί το One, πού πάει ο Υποφάντης.

⏰ Οι αλλαγές και ανακατατάξεις στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 έστειλαν τις εκπομπές του Νίκου Χατζηνικολάου Κυριακές προς Δευτέρες, ώρα 00:30. Άπατες θα πάνε. Εκτός κι αν φέρνει ηχηρούς καλεσμένους και όχι ονόματα που έχουν κουράσει ή δεν έχουν κάτι να πουν (Ντενίση, Κούγιας κλπ.).

? Άρχισαν οι μεταγραφές στο Action24 που θα βγάλει πρόγραμμα από τα μέσα Νοεμβρίου. Ο Νίκος Υποφάντης άφησε τον ΣΚΑΪ για το ανανεωμένο κανάλι και έπονται κι άλλοι. Λεφτά υπάρχουν – όχι όμως στα ΑΤΜ όπου προ ετών ο Νικόλας πάλευε να βγάλει δεκαχίλιαρα. Σε ευρώ.

? Η αποχώρηση έρχεται να προστεθεί σε εκείνες των Μαρίας Αναστασοπούλου, Χριστίνας Βίδου, Απόστολου Μαγγηριάδη, Νίκου Στραβελάκη, Δημήτρη Καμπουράκη, Ηλία Σιακαντάρη και Κατερίνας Χριστοφυλλίδου στο όχι και τόσο μακρινό παρελθόν. Οι περισσότεροι πήγαν στην ΕΡΤ.

? Και στο Action24 πάει κόσμος και κοσμάκης…

? Οι ειδήσεις αναφορικά με τους βιασμούς σε Κολωνό και ΑΤ Ομόνοιας ανέβασαν την τηλεθέαση των κατά τα άλλα lifestyleλίστικων εκπομπών. Πλην του πρωινού του ΑΝΤ1, όπου ο Γιώργος Λιάγκας μονοπωλεί την υπόθεση, και το «Tlive» με την Τατιάνα Στεφανίδου στον Alpha ανέβηκε: την εβδομάδα 10-14 Οκτωβρίου ήταν πρώτη σε σύνολο και δυναμικό κοινό με ποσοστά 19,1% και 14,1% αντίστοιχα.

? Αντίθετα, προς ώρας η Μαρία Μπακοδήμου με το «Γεια σου» δεν κόβεται από τον ΣΚΑΪ αλλά παίζει να αλλάξει ώρα και να ξεκινά στις 15:30 τα Σαββατοκύριακα ενώ διεκόπη ήδη η συνεργασία με τον αθλητικογράφο Θέμη Καίσαρη του Sport24 και της Youtuber Νεφέλης Μεγκ (και ουχί Ράιαν). Και έπεται η άφιξη του Ισίδωρου Φύκαρη που αποχώρησε από το πάνελ του Λιάγκα.

? Για τη συγχώνευση Channel 9 και One Channel τα γράψαμε προ ημερών. Από γραφεία; Στα παλιά, πλέον, του Action24 στο Γαλάτσι (λογικό, μιας και ο Διονύσης Παναγιωτάκης είχε το A24 και απέκτησε το C9), ήτοι θα συστεγάζεται με την εφημερίδα «Sportday». Η οποία δεν ανήκει βέβαια στον όμιλο Μαρινάκη αλλά συνεργάζεται και με τα Παραπολιτικά FM.

? Τρομερή η… συνέντευξη του κατά τα άλλα ενδιαφερόμενου για το ελληνικό πρωτάθλημα Μπέικον από τα φιντάνια της ΕΡΤ. Που όχι μόνο δεν παραδέχθηκαν ότι μόνο συνέντευξη δεν ήταν δύο ερωταπαντήσεις μέσω Instagram, μα και ανέβασαν τα print screens δίκην απάντησης. Πούλιτζερ με άρωμα… Ντουέιν Μπέικον!

? Στα τέλη Ιουνίου οι δανειακές υποχρεώσεις της United Group είχαν αυξηθεί στα επίπεδα των 4,5 δισ. ευρώ. Ο όμιλος που ελέγχει τις NOVA και Wind στην Ελλάδα και ανήκει στην BC Partners, εξετάζει το ενδεχόμενο πώλησης περιουσιακών του στοιχείων για να αποπληρώσει μέρος των υποχρεώσεών του. Η UG προσέλαβε την Goldman Sachs για να διερευνήσει το ενδιαφέρον για την πώληση τηλεπικοινωνιακών της υποδομών, όπως πύργους κινητής τηλεφωνίας, μια πρακτική που έχουν εφαρμόσει όλοι σχεδόν οι μεγάλοι τηλεπικοινωνιακοί όμιλοι.

? Πρώτη «διαβολοβδομάδα» στη φετινή Euroleague με τις δύο ελληνικές ομάδες να αγωνίζονται Τετάρτη και Παρασκευή: 19/10 Αλμπα – Παναθηναϊκός και Ρεάλ Μαδρίτης- Ολυμπιακός και την 21/10 Παναθηναϊκός – Μονακό και στις Μπασκόνια – Ολυμπιακός.

? Από 5 ευρώ τον μήνα, που κοστίζει η συνδρομή, ο ΑΝΤ1 κατέβασε (με προσφορά) στα 3,33 ευρώ / μήνα (αλλά για 6μηνη συνδρομή) το κόστος ενόψει Μουντιάλ 2022. Η στήλη εμμένει: το πείραμα θα αποτύχει παταγωδώς. Και από όσους πληρώσουν, πόσο θα μείνουν μετά το 6μηνο για να βλέπουν «Σέρρες» και ινφλουένσερς;

? Το ΑΝΤ1+ δεν έχει περιεχόμενο. Με την προσφορά προσελκύει sports related κοινό για να του δείξει μετά, τι; Αν όμως έπαιρνε κι άλλο αθλητικό περιεχόμενο (ας πούμε το Κύπελλο Ελλάδος, που παρέμεινε στην Cosmote TV με μόλις 1 εκατ. ευρώ για τη σεζόν), θα το συζητούσαμε αλλιώς.


?Τιτιβίσματα στο @mintiarxis

? E-mail εις το [email protected]

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.