Επίθεση με βιτριόλι | Αποκάλυψη - σοκ για την οικογένεια της δράστιδος (Vid)

Επίθεση με βιτριόλι | Αποκάλυψη – σοκ για την οικογένεια της δράστιδος (Vid)

Η δίκη είναι πιθανό να πάρει αναβολή, με την Ιωάννα Παλιοσπύρου παρούσα αλλά τη δράστιδα απούσα.

Στην Ευελπίδων έφτασε νωρίς το πρωί η Ιωάννα Παλιοσπύρου συνοδευόμενη από τον δικηγόρο της, Απόστολο Λύτρα, τη μητέρα της και μία καλή της φίλη, αποφασισμένη να αντιμετωπίσει την 36χρονη Έφη Κ., τη γυναίκα που στις 20 Μαΐου του 2020 της επιτέθηκε με βιτριόλι.

Με αφορμή την έναρξη της δίκης της δράστιδος, η Σταματίνα Τσιμτσιλή προχώρησε σε μία σοκαριστική αποκάλυψη για την οικογένεια της 36χρονης, υποστηρίζοντας πως γνωρίζει πως κανείς από το οικογενειακό της περιβάλλον δεν επικοινώνησε με το θύμα για συμπαράσταση ή για να ζητήσει μία συγγνώμη.

«Επειδή χθες μιλούσα μέχρι αργά με την Αννίτα Ναθαναήλ, που βρισκόταν μαζί της, υπήρχε ένα μείγμα συναισθημάτων. Ήταν ταραγμένη αλλά και αποφασισμένη να βρεθεί τετ α τετ με τη δράστιδα. Αυτό που θέλει να ξέρει ο κόσμος και γι αυτήν είναι πολύ σημαντικό είναι ότι σε όλο αυτό το δύσκολο ταξίδι, γιατί έχει κάνει εννιά χειρουργεία -και απλά έχει διασώσει τη ζωτικότητα κάποιων οργάνων- θα χρειαστεί πολλά ακόμα για να μιλήσουμε για μία αποκατάσταση και μια επιστροφή σε μια φυσιολογική εικόνα, όλους αυτούς τους 16 μήνες κανένας από την οικογένεια της καθ’ ομολογίαν δράστιδος δεν έχει επικοινωνήσει μαζί της.

Αυτό που έχει στενοχωρήσει πολύ την Ιωάννα και την έχει ενοχλήσει, και ήθελε να το πω, είναι ότι κανένας δεν έχει ενδιαφερθεί να πάρει ένα τηλέφωνο, να δει πώς μπορεί να στηρίξει αυτό το κορίτσι συναισθηματικά, κοινωνικά ή υλικά αυτό το κορίτσι που περνάει αυτόν τον Γολγοθά. Ούτε ένα τηλέφωνο, ούτε μία συγγνώμη ούτε στην ίδια ούτε στην οικογένειά της. Εμείς δεν θα κάνουμε λαϊκό δικαστήριο αλλά αυτό είναι κάτι που πρέπει να ξέρει ο κόσμος και ήθελε και η ίδια να το ξέρει ο κόσμος», είπε χαρακτηριστικά στον άερα του «Happy Day».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.