Στοιχείο-κλειδί: Τι δείχνει το ματωμένο πανάκι που βρέθηκε δίπλα στο 6 μηνών παιδί της οικογένειας της Πάτρας

«Εισπνοή τοξικού αερίου»: Η εξήγηση του πατέρα για τις αλλοιώσεις στο οστό της μύτης που ανέφερε το «Πρώτο Θέμα» (Vid)

Όσα είπε ο πατέρας των τριών κοριτσιών.

Με κομμένη την ανάσα εξακολουθεί να παρακολουθεί το πανελλήνιο την υπόθεση του θανάτου των τριών κοριτσιών στην Πάτρα. Τα τρία κορίτσια έφυγαν από τη ζωή μέσα σε λίγα χρόνια με την υπόθεση να γεννά πολλά ερωτήματα στην ελληνική κοινωνία.

Από την στιγμή μάλιστα που ανέλαβε το τμήμα ανθρωποκτονιών, τα σενάρια πολλαπλασιάστηκαν. Πριν λίγα 24ωρα η ιστοσελίδα του «Πρώτου Θέματος» δημοσίευσε την ιατροδικαστική έκθεση σύμφωνα με την οποία ο θάνατος της Τζωρτζίνας ήταν εγκληματική ενέργεια.

Το ρεπορτάζ διαψεύστηκε από την ίδια την ιατροδικαστική υπηρεσία λίγη ώρα αργότερα.

Ο πατέρας των τριών κοριτσιών, Μάνος Δασκαλάκης μίλησε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα. «Έχω πολλούς άσους στο μανίκι μου» τόνισε στη δημοσιογράφο Κέλλυ Χεινοπώρου. Όπως σημείωσε η δημοσιογράφος, ο πατέρας αναφερόταν στο πώς διαχειρίστηκε το νοσοκομείο την υπόθεση της Τζωρτζίνας.

Όσον αφορά τις αλλοιώσεις στον ιστό της μύτης που δημοσίευσε το «Πρώτο Θέμα», ήταν στοιχεία από την ιατροδικαστική έκθεση της Μαλένας. Ο πατέρας και το περιβάλλον αναφέρουν ότι υπήρχε μία γρατσουνιά στη μύτη του παιδιού.

Όπως είπε ο πατέρας, όλο αυτό που παρακολουθούμε είναι «ένα δημοσιογραφικό δημιούργημα». Ο ίδιος στηρίζει τη σύζυγό του μετά το θέμα που έχει δημιουργηθεί. Τόνισε μάλιστα ότι γίνεται δέκτης μηνυμάτων μίσους ενώ έχει δημιουργηθεί θέμα και προσωπικά και επαγγελματικά.

«Θα τα πούμε όλα μετά τις τοξικολογικές. Έως τότε παρακαλούμε σιωπή και σεβασμό» είπε ο πατέρας των τριών κοριτσιών.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.