Στοιχείο-κλειδί: Τι δείχνει το ματωμένο πανάκι που βρέθηκε δίπλα στο 6 μηνών παιδί της οικογένειας της Πάτρας

«Θα τους είχα κλείσει όλους φυλακή»: Απασφάλισε ο Κούγιας για την υπόθεση της Πάτρας

Όλα όσα είπε.

Συνεχίζονται οι έρευνες των Αρχών προκειμένου να βρεθεί η άκρη του νήματος της υπόθεσης του θανάτου των τριών κοριτσιών στην Πάτρα. Οι τρεις κόρες της οικογένειας Δασκαλάκη έφυγαν από τη ζωή με διαφορά τριών ετών σε μία υπόθεση που έχει σοκάρει το πανελλήνιο.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι σήμερα, οι τοξικολογικές εξετάσεις της Τζωρτζίνας αναμένεται να ρίξουν φως. Το 9χρονο κορίτσι έφυγε τελευταίο χρονικά από τη ζωή με τα αποτελέσματα των εξετάσεων να αναμένονται αρκετά αργότερα αφού έχουν σταλεί στο εξωτερικό.

Για την υπόθεση μίλησε ο Αλέξης Κούγιας.

Ο γνωστός ποινικολόγος τοποθετήθηκε στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» για την υπόθεση. Μέχρι στιγμής δεν εκπροσωπεί κάποιο πρόσωπο που εμπλέκεται σε αυτήν και σημείωσε σχετικά: «Δεν γνωρίζω φυσικά δικογραφίες, εκθέσεις και καταθέσεις, αλλά με αυτά που διαβάζω και ακούω, αν εκπροσωπούσα την οικογένεια, θα τους είχα κλείσει όλους στη φυλακή».

«Πολλοί, όχι όλοι βέβαια, έχουν βρει δύο ψυχικά ναυάγια και κάνουν τηλεθέαση. Οι γονείς από την πλευρά τους, περιμένουν την ολοκλήρωση της έρευνας, για να μάθουν όπως λένε τι έφταιξε και χάθηκαν τα αγγελούδια τους. Από την πρώτη στιγμή επαναλαμβάνουν πως δεν φοβούνται το παραμικρό, αφού όπως τονίζουν, στάθηκαν στο πλευρό τους και τα βοήθησαν μέχρι το τέλος της ζωής τους», κατέληξε ο Αλέξης Κούγιας.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.