Λίγο πριν πεθάνει έλεγε «δεν τους θέλω, τους φοβάμαι αυτούς τους ανθρώπους»: Αποκάλυψη-φωτιά του Mega για την υπόθεση της Πάτρας (Vid)

Λίγο πριν πεθάνει έλεγε «δεν τους θέλω, τους φοβάμαι αυτούς τους ανθρώπους»: Αποκάλυψη-φωτιά του Mega για την υπόθεση της Πάτρας (Vid)

Τι αποκάλυψε γείτονας του ζευγαριού.

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για το θρίλερ της Πάτρας. Οι τρεις κόρες της οικογένειας Δασκαλάκη, έφυγαν από τη ζωή με διαφορά τριών ετών σε μία υπόθεση που έχει καθηλώσει το πανελλήνιο.

Οι αρχές προσπαθούν να βρουν την άκρη του νήματος με την ελληνική κοινωνία να είναι γεμάτη ερωτήματα και απορίες. Το απόγευμα της Δευτέρας στην εκπομπή «Live news» μεταδόθηκε μία ακόμη μαρτυρία – βόμβα για την υπόθεση.

Ένας γείτονας του ζευγαριού αποκάλυψε στην εκπομπή ότι η σπιτονοικοκυρά του ζευγαριού φοβόταν!

Σύμφωνα με όσα είπε ο γείτονας, η ηλικιωμένη γυναίκα είχε γνωριστεί με τον Μάνο που της παρείχε κάποιου είδους βοήθεια αφού εργαζόταν ως ντελίβερι. Όταν ο νεαρός άνδρας της είπε ότι είχε προβλήματα στο σπίτι, ήταν παντρεμένος και είχε μία κόρη και αναγκαζόταν να μένει συγγενικά του πρόσωπα εκείνη τους φιλοξένησε.

Όταν μετά από λίγο καιρό η γυναίκα άρχισε να τους ζητάει ενοίκιο ξεκίνησαν οι προστριβές. Δεν ήταν μάλιστα λίγες οι φόρες, όπως ανέφερε ο γείτονας, που το ζευγάρι είχε καβγάδες με την σπιτονοικοκυρά για τα ενοίκια.

«Η γιαγιά είχε εκφράσει ανησυχία για φόβους. «Δεν θέλω να το τραβήξω στα άκρα, μην μου κάνουν κακό. Είμαι μόνη μου, δεν με βλέπεις κανένας, δεν με παρακολουθεί κανένας εκτός από αυτούς», έλεγε» όπως σημείωσε χαρακτηριστικά ο γείτονας.

Η αντίστροφη μέτρηση για την ηλικιωμένη γυναίκα ξεκίνησε το 2019, λίγο καιρό μετά τον θάνατο της Μαλένας. Η σπιτονοικοκυρά μπήκε στο νοσοκομείο αφυδατωμένη και έφυγε από τη ζωή λίγο αργότερα παρά τις προσπάθειες των γιατρών να την κρατήσουν στη ζωή.

Εκείνο που προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση είναι ότι σύμφωνα με τον γείτονα, η Ρούλα Πισπιρίγκου παρουσιαζόταν ως νοσοκομείο ως ανιψιά της γυναίκας. Λίγο καιρό αφότου σταμάτησαν οι επισκέψεις της Ρούλας Πισπιρίγκου, η σπιτονοικοκυρά έφυγε από τη ζωή.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.