O Λαμπρόπουλος «τελειώνει» την Πισπιρίγκου: Tι αναζητούσε στο Google για να σκοτώσει τη μικρή Τζωρτζίνα (Vid)

O Λαμπρόπουλος «τελειώνει» την Πισπιρίγκου: Tι αναζητούσε στο Google για να σκοτώσει τη μικρή Τζωρτζίνα (Vid)

Ακόμη ένα στοιχείο για την υπόθεση που έχει σοκάρει το πανελλήνιο.

Συνταρακτικές είναι οι αποκαλύψεις για το θρίλερ της Πάτρας. Το απόγευμα της Τετάρτης η Ρούλα Πισπιρίγκου, μητέρα των τριών κοριτσιών που έχασαν τη ζωή τους μέσα σε τρία χρόνια, συνελήφθη για ανθρωποκτονία από πρόθεση της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία των τοξικολογικών εξετάσεων του μικρού κοριτσιού, του είχε χορηγηθεί κεταμίνη. Η ουσία αυτή ήταν που το οδήγησε στον θάνατο τον Ιανουάριο του 2022, οπότε κι άρχισε να γίνεται γνωστή η υπόθεση που έχει σοκάρει το πανελλήνιο.

Από την στιγμή της σύλληψης της Ρούλας Πισπιρίγκου δόθηκε και εντολή για άρση του απορρήτου.

Σύμφωνα με αποκάλυψη του Βασίλη Λαμπρόπουλου, η συλληφθείσα έψαχνε στο google «ουσίες που σκοτώνουν». Ούτε λίγο ούτε πολύ η 33χρονη αναζητούσε από δική της συσκευή ουσίες που μπορούσαν να επιφέρουν τον θάνατο και μάλιστα γρήγορα και χωρίς να γίνουν αντιληπτές.

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου, παραμένει ασαφές το πότε έγιναν οι αναζητήσεις. Μία από τις ουσίες που ανακάλυψε ήταν όπως φαίνεται και η κεταμίνη, η οποία χορηγήθηκε και στη μικρή Τζωρτζίνα.

Τα στοιχεία που έχουν βρεθεί από την άρση του απορρήτου αναμένεται να ενταχθούν στη δικογραφία, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου. Όπως ανέφερε μάλιστα ο έμπειρος αστυνομικός ρεπορτάζ, θα αποτελέσει έναν ιδιαίτερα επιβαρυντικό στοιχείο για τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.