Την «τσάκωσε»: Τα κωδικοποιημένα μηνύματα που στέλνει η Πισπιρίγκου στο συνεργό της απ’ τη φυλακή

Την «τσάκωσε»: Τα κωδικοποιημένα μηνύματα που στέλνει η Πισπιρίγκου στο συνεργό της απ’ τη φυλακή

Μόνο ένας ειδικός θα τα αποκρυπτογραφούσε.

Τα στοιχεία και οι πληροφορίες, που έρχονται πλέον σε καθημερινή βάση, αναμένεται αργά ή γρήγορα να ξετυλίξουν το κουβάρι του μυστηρίου στις τρεις υποθέσεις θανάτων των κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη. Με τη Ρούλα Πισπιρίγκου προφυλακισμένη με την κατηγορία του φόνου εκ προμελέτης οι Αρχές μελετούν τόσο το τάμπλετ μετά την εκταφή του αλλά και συνεντεύξεις και δηλώσεις της ίδιας αλλά και των στενών της συγγενών.

Άνθρωποι εντός και εκτός αστυνομίας συνεισφέρουν στο να σπάσουν τον κώδικα της μάνας και ένας εξ αυτών, σε διπλό ρόλο του πρώην αστυνομικού και νυν αναλυτή φαίνεται πως έχει καταλάβει πράγματα και λεπτομέρειες που ελάχιστοι γνωρίζουν.

Ο λόγος για τον Ταξίαρχο εν αποστρατεία της ελληνικής αστυνομίας, Θανάση Κατερινόπουλο, ο οποίος σήμερα Κυριακή μιλάει αποκλειστικά στο «Πρώτο ΘΕΜΑ» για την υπόθεση της Πάτρας δημοσιοποιώντας την πεποίθησή του ότι στον φόνο της μικρής Τζωρτζίνας η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε τουλάχιστον 10 άτομα ως συνεργούς ή ανθρώπους που τη συγκαλύπτουν.

Ο «αλληλοσπαραγµός αποκαλύψεων» όπως τόνισε θα ξεκινήσει ανάμεσα σε αυτά τα πρόσωπα που εμπλέκονται με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο, όταν «σπάσουν» μετά την επίπονη έρευνα και την εξαντλητική ανακριτική διαδικασία.

Να σημειωθεί πως η Πισπιρίγκου μιλά συνεχώς με δικά της πρόσωπα μέσα από τη φυλακή…

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.