Νέα στοιχεία-σοκ για τον θάνατο της Μαλένας - Το κατεστραμμένο της συκώτι «καίει» τη Ρούλα Πισπιρίγκου (Vid)

Νέα στοιχεία-σοκ για τον θάνατο της Μαλένας – Το κατεστραμμένο της συκώτι «καίει» τη Ρούλα Πισπιρίγκου (Vid)

Τι αποκαλύπτουν τα στοιχεία.

Την πόρτα της φυλακής πέρασε την προηγούμενη εβδομάδα η Ρούλα Πισπιρίγκου. Η 33χρονη γυναίκα από την Πάτρα προφυλακίστηκε μετά την απολογία της στην ανακρίτρια.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου κατηγορείται για τη δολοφονία της κόρης της Τζωρτζίνας. Στο μικρό κορίτσι είχε χορηγηθεί κεταμίνη, ένα αναισθητικό που χρησιμοποιείται μέχρι και στα ζώα.

Οι αποκαλύψεις για την Τζωρτζίνα άνοιξαν τον Ασκό του Αιόλου και για τους άλλους θανάτους στην οικογένεια Δασκαλάκη.

Στο κεντρικό δελτίου του Star παρουσιάστηκε η τοξικολογική εξέταση της Μαλένας. Η 3,5 ετών κόρη του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν η πρώτη που έφυγε από τη ζωή πριν από τρία χρόνια.

Έναν μήνα μετά τον θάνατο του κοριτσιού, χημικός-τοξικολόγος που διενήργησε την εξέταση για το 3,5 ετών παιδί παρέδωσε το πόρισμά του. «Δεν διαπιστώθηκε η παρουσία φαρμάκου ή δηλητηρίου εκ των ανηκόντων στις ερευνηθείσες ομάδες καθώς και οινοπνεύματος» ανέφερε το πόρισμα.

«Στις τοξικολογικές του 2019 σαφώς κι εδώ φαίνεται πως δεν υπάρχει κάποια εξειδικευμένη αναφορά στην κεταμίνη όμως αυτό που έχουμε να πούμε είναι ότι από τον επανέλεγχο προφανώς των φακέλων αναζητήθηκε εκ νέου μέσω των βιολογικών υγρών που υπήρχαν σε αποθήκη ως back up για κεταμίνη όπου κοινοποιήθηκε πως ήταν αρνητικές», εξηγεί ο ιατροδικαστής Παντελής Αλεξάνδρου.

Η ιστολογική εξέταση του παιδιού μεταξύ άλλων δείχνει εκφύλιση στο συκώτι.

«Αν εγώ σου έχω παρατεταμένα το στόμα και το χέρι κλειστό να δημιουργηθεί υποξαιμικό περιβάλλον που οξύ σύμπτωμα μπορεί να σου κάνει κενοτοπιώδη εκφύλιση στο ήπαρ» τονίζει ο Π. Αλεξάνδου.

«Μέχρι την 13.4.2019 η υγεία του παρουσίαζε βελτίωση, ενώ συνεχίζονταν οι ιατρικές εξετάσεις. Στις 18.05 της ίδιας ημέρας απεβίωσε με πιθανή αιτία την καρδιακή ανακοπή», αναφέρει επίσης η ιατροδικαστική εξέταση.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.