Μετά την Πισπιρίγκου: Δύο ακόμα εντάλματα για την υπόθεση της Πάτρας

Ακούστε τη να παριστάνει τη… μάρτυρα: Ο Κουσουλός «καίει» με αποδείξεις την Πισπιρίγκου για ανώνυμο τηλεφώνημα σε δημοσιογράφο (Vid)

Τι αποκάλυψε ο δημοσιογράφος.

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για το θρίλερ της Πάτρας. Μεγάλο μυστήριο αποτελεί το τηλεφώνημα που δέχτηκε η δημοσιογράφος Γιώτα Κηπουρού στις 15 Μαρτίου από άγνωστη γυναίκα.

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, η γυναίκα παρουσιάστηκε ως μητέρα της νυν κοπέλας του Μάνου Δασκαλάκη. Ωστόσο όπως αποκάλυψε ο Πέτρος Κουσουλός στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» η γυναίκα αυτή ήταν η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Η κατηγορούμενη, που είναι προφυλακισμένη για τον θάνατο της κόρης της, Τζωρτζίνας, αλλοίωσε τη φωνή της.

Σύμφωνα με όσα είπε ο Πέτρος Κουσουλός, από τον λογαριασμό του κινητού τηλεφώνου της Ρούλας Πισπιρίγκου, εκείνη τηλεφώνησε στη Γιώτα Κηπουρού. Πιο συγκεκριμένα, στις 15 Μαρτίου στις 9:21 το πρωί υπάρχει 11λεπτη κλήση.

«Αυτό που θα αποκαλύψουμε σήμερα δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν. Με βάση την έρευνα που κάνανε ως εκπομπή κι εγώ προσωπικά και το παίρνω πάνω μου 100% και έχω αδιάσειστα στοιχεία. Από τον τηλεφωνικό λογαριασμό της κυρίας Ρούλας Πισπιρίγκου προκύπτει ότι εκείνη τη μέρα, τη 15η Μαρτίου 2022, στις 9.21 το πρωί, έγινε 11λεπτη κλήση από το κινητό της τηλέφωνο στο κινητό τηλέφωνο της κυρίας Γιώτας Κηπουρού» είπε ο δημοσιογράφος.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.