Πάτρα: Σκότωσε τη μικρή Μαλένα για 1,5 εκατομμύριο ευρώ;

Πάτρα: Σκότωσε τη μικρή Μαλένα για 1,5 εκατομμύριο ευρώ;

Λίγο μετά τον θάνατο της Μαλένας η Πισπιρίγκου επέμενε για αποζημίωση-μαμούθ.

Τον Απρίλιο του 2019, συγκεκριμένα στις 13/4, η 3,5 ετών Μαλένα Δασκαλάκη άφηνε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο «Αγλαΐα Κυριακού». Ήταν η πρώτη κόρη της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη που πέθαινε.

Ευθείες βολές Κατερινόπουλου για την πατρότητα των παιδιών της Πισπιρίγκου: «Έχει γίνει τεστ DNA;» (Vid)

Οι γιατροί δεν υπογράφουν πιστοποιητικό θανάτου γιατί δε μπορούν να δεχτούν πως έφυγε από τη ζωή κατά αυτόν τον τρόπο ένα τόσο υγιές παιδί. Ακολουθεί νεκροψία-νεκροτομή από την ιατροδικαστή Χριστίνα Τσάκωνα και ως αιτία θανάτου αναγράφεται η ηπατική ανεπάρκεια. Η ηπατική ανεπάρκεια, όμως, σύμφωνα με την επιστημονική κοινότητα δεν αποτελεί επαρκή εξήγηση για τον θάνατό της.

Πισπιρίγκου και Δασκαλάκης καταθέτουν μήνυση και δεν μένουν μόνο εκεί. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας OnTime, ζητούν την ποινική δίωξη της κ. Τσάκωνα και του νοσηλευτικού προσωπικού στο εν λόγω νοσοκομείο, ενώ ζητούν να κατατεθεί και αγωγή ζητώντας αποζημίωση ύψους 1.5 εκατομμυρίων ευρώ.

Αυτή ήταν η επιθυμία της Πισπιρίγκου, με τον δικηγόρο στον οποίο απευθύνονται να αρνείται να αναλάβει την υπόθεση και να κάνει αυτή την αγωγή καθώς έχοντας διαβάσει τον φάκελο, θεωρεί ότι θα απορριφθεί.

Η Πισπιρίγκου, όμως, φέρεται να επέμεινε να κατατεθεί αγωγή κι ας απορριφθεί, δηλώνοντας πως το παιδί της πέθανε από ιατρικές παραλείψεις…

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.