«Είσαι ένας αμόρφωτος καραγκιόζης»: Άγριο επεισόδιο με Κούγια - Μπιμπίλα στα Δικαστήρια (Vid)

«Είσαι ένας αμόρφωτος καραγκιόζης»: Άγριο επεισόδιο με Κούγια – Μπιμπίλα στα Δικαστήρια (Vid)

Ξέφυγαν τα πράγματα στη δικαστική αίθουσα.

Από την ημέρα που ξεκίνησε η δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη, ο Αλέξης Κούγιας έχει ανοίξει πάρα πολλά μέτωπα, είτε με μάρτυρες κατηγορίες του πελάτη του είτε με ανθρώπους της υποκριτικής που ενεπλάκησαν λόγω θεσμικού ρόλου με την υπόθεση. Μια τέτοια περίπτωση είναι και ο Σπύρος Μπιμπίλας που έχει μπει για τα καλά στο στόχαστρο του γνωστού ποινικολόγου.

Κατά τις δηλώσεις του σε δημοσιογράφους το πρωί, ο κ. Κούγιας ανέφερε πως θα κινηθεί νομικά κατά του Προέδρου του ΣΕΗ και κατά του Σταμάτη Κραουνάκη.

Λίγο αργότερα, ο Σπύρος Μπιμπίλας περιέγραψε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Super Κατερίνα» τη λεκτική επίθεση που δέχτηκε από τον Αλέξη Κούγια, ο οποίος, σύμφωνα με τον ηθοποιό, τον αποκάλεσε «αμόρφωτο καραγκιόζη», χωρίς καν να έχει υπάρξει μια πρόκληση από τη μεριά του Μπιμπίλα. Ο ηθοποιός καλημέρισε τον Κούγια και πολύ γρήγορα άρχισε η επίθεση.

«Προ ολίγου συναντηθήκαμε στον διάδρομο. Του είπα καλημέρα και μου έκανε οξύτατη επίθεση. Ότι είμαι αμόρφωτος καραγκιόζης, που δεν καταλαβαίνω τι είναι αυτά που λέμε στην αίθουσα του δικαστηρίου. Του είπα καλημέρα, εγώ δεν κρατάω κακίες. Μου έκανε επίθεση κατευθείαν. Δε μπορώ να θυμηθώ τα λόγια του. Και του είπα ‘λέτε εμένα αμόρφωτο που έχω σπουδάσει νομικά όπως κι εσείς;’. Δεν μπορώ να είμαι συνέχεια στις αίθουσες των δικαστηρίων, αν θέλει εκείνος να με στείλει δικαστικά, θα τα βρούμε».

Να υπενθυμίσουμε πως στο ξεκίνημα της υπόθεσης Λιγνάδη, ο κατηγορούμενος είχε πει για τον Σπύρο Μπιμπίλα ότι είναι ένας μέτριος ηθοποιός.
Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.