«Κινδυνεύει η ζωή του, στην ίδια ηλικία πέθανε ο πατέρας του»: Στο νοσοκομείο με εγκεφαλικό ο Πέτρος Φιλιππίδης

«Κινδυνεύει η ζωή του, στην ίδια ηλικία πέθανε ο πατέρας του»: Στο νοσοκομείο με εγκεφαλικό ο Πέτρος Φιλιππίδης

Τι ανέφερε ο δικηγόρος του.

Στο νοσοκομείο βρίσκεται ο Πέτρος Φιλιππίδης. Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή Mega Καλημέρα ο ηθοποιός και σκηνοθέτης βρίσκεται για δεύτερη φορά μέσα σε ένα 24ωρο στο νοσοκομείο και συγκεκριμένα στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

Ο ηθοποιός το πρωί της Πέμπτης αισθάνθηκε ένα μούδιασμα στη δεξιά πλευρά του σώματός του. Αμέσως διακομίσθηκε στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας. Οι γιατροί διέγνωσαν πως έχει υποστεί ισχαιμικό έμφρακτο εγκεφαλικό επεισόδιο.

Όπως ειπώθηκε στην ίδια εκπομπή, ο ηθοποιός υπέγραψε προκειμένου να επιστρέψει στις φυλακές Κορυδαλλού όπου κρατείται και να μην νοσηλευθεί.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης, σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, δεν ήθελε να κατηγορηθεί ότι αποφεύγει να βρεθεί στη δικαστική αίθουσα, όπου συνεχίζεται η δίκη του. Ωστόσο, τα ξημερώματα της Παρασκευής ο ηθοποιός αισθάνθηκε και πάλι ενοχλήσεις και εισήχθη στο νοσοκομείο.

Η δίκη του θα συνεχιστεί κανονικά σήμερα, χωρίς την παρουσία του Πέτρου Φιλιππίδη. Ο ηθοποιός κατηγορείται για έναν βιασμό κατ’ εξακολούθηση και για δυο απόπειρες.

Μιλώντας στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, ο δικηγόρος του ηθοποιού σημείωσε ότι η κατάσταση είναι εξαιρετικά σοβαρή. Αποκάλυψε μάλιστα ότι στην ίδια ηλικία πέθανε ο πατέρας του.

«Όλοι οι γιατροί έχουν πέσει πάνω του. Το υποκείμενο νόσημα που έχει είναι εν δυνάμει ένας πυροδοτικός μηχανισμός ενός νέου εγκεφαλικού, που αν αιμορραγήσει, θα πεθάνει ακαριαία. Όπως στην ίδια ηλικία πέθανε και ο πατέρας του. Γιατί είναι κληρονομική η νόσος. Υπάρχει πολύ σοβαρό ενδεχόμενο σήμερα να υποβληθεί σε επέμβαση στα αγγεία. Αυτή είναι η κατάσταση. Δεν παίζει θέατρο. Όλα αυτά έχουν διαπιστωθεί από εξετάσεις και μάλιστα θα ζητήσω σήμερα από την πρόεδρο να στείλει ιατροδικαστή. Η δίκη συνεχίζεται», σημείωσε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.