«Ένας μεγαλοδικηγόρος, τρεις καλλιτέχνες και δύο πολιτικοί έπαιρναν τη 12χρονη κι εξαφανίζονταν»: Μάρτυρας-κλειδί «καίει» τον Μίχο και τους άλλους βιαστές (Vid)

«Ένας μεγαλοδικηγόρος, τρεις καλλιτέχνες και δύο πολιτικοί έπαιρναν τη 12χρονη κι εξαφανίζονταν»: Μάρτυρας-κλειδί «καίει» τον Μίχο και τους άλλους βιαστές (Vid)

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις.

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τη δράση του Ηλία Μίχου. Ο 53χρονος επιχειρηματίας κατηγορείται για μαστροπεία και βιασμό σε βάρος ενός 12χρονου κοριτσιού. Ο άνδρας έχει προφυλακιστεί όπως και ο 42χρονος Γιάννης Σοφιανίδης, που κατηγορείται επίσης για τον βιασμό του μικρού κοριτσιού.

Οι αρχές έχουν προχωρήσει σε συλλήψεις και άλλων προσώπων με τις εξελίξεις να είναι ραγδαίες. Πλέον, έχουν αρχίσει να ανοίγουν στόματα και στη γειτονιά του δράστη στον Κολωνό. Κάτοικος της περιοχής μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και κατήγγειλε ότι ακόμη και ιερείς εξαφανίζονταν μαζί με το κορίτσι.

«Ό,τι έκανε ο 53χρονος στο παιδί, έκανε και η ίδια η μάνα, και όχι μόνο. Και λέω όχι μόνο στη 12χρονη γιατί τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν κι άλλες αποκαλύψεις που αφορούν και τα άλλα παιδιά», είπε ο συγκεκριμένος μάρτυρας.

«Δεν είναι λίγοι οι γείτονες που έχουν συνευρεθεί με το παιδί. Έρχονται επώνυμοι εδώ. Έτρωγαν, αγκαλιάζονταν, φιλιόντουσαν με τον 53χρονο και μετά έπαιρναν το παιδί και εξαφανίζονταν. Ανάμεσά τους ήταν ένας μεγαλοδικηγόρος, τρεις καλλιτέχνες, δύο πολιτικοί, ακόμα και ιερείς. Εάν δεν βγουν άμεσα τα ονόματα, θα σας τα αποκαλύψω εγώ», ανέφερε στην περιγραφή του.

«Γνώριζα τι άνθρωπος είναι… Βλέπαμε ότι είναι γλίτσας, δεν ψώνιζε καμία γυναίκα από τη γειτονιά», είπε το πρωί της Κυριακής στο MEGA μια γειτόνισσα του 53χρονου. Η ίδια υποστήριξε, μάλιστα, ότι είχε πέσει θύμα παρενόχλησης μέσα στο μαγαζί του Μίχου αλλά δεν προχώρησε σε καταγγελία σε βάρος του αλλά, όπως είπε, «τον κανόνισα μόνη της».

Η γυναίκα ανέφερε, ακόμα, ότι ο Ηλίας Μίχος είχε πολλές επαφές με ιερείς: «Εάν μπείτε μέσα στο μαγαζί θα φρίξετε. Δεν μπορείτε να καταλάβετε για τι μαγαζί μιλάμε και πώς είναι διαμορφωμένο έτσι ώστε να μπαίνεις και να μη σε βλέπει κανείς απ’ έξω».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.