Ιωάννα Τούνη: Νέα εξέλιξη στην υπόθεση διαρροής του revenge βίντεο - H πρώτη της αντίδραση (Vid)

Ιωάννα Τούνη: Φωτογραφία-ντοκουμέντο από την ημέρα που τραβήχτηκε το revenge βίντεο (Pic)

Tι συνέβη πριν την καταγραφή του επίμαχου βίντεο.

Στο βούλευμα οδηγεί σε δίκη δύο κατηγορούμενους με κατηγορίες για κακουργήματα περιγράφονται λεπτομερώς όσα διαδραματίστηκαν στις 23 Ιουλίου του 2017 όταν σύμφωνα με τις Αρχές δημιουργήθηκε το βίντεο που αργότερα χρησιμοποιήθηκε για το revenge porn σε βάρος της Ιωάννας Τούνη από δύο άνδρες 36 και 42 ετών.

Η εκπομπή T-live έψαξε στα social media της γνωστής Influencer και ανακάλυψε μία φωτογραφία της από στις 23 Ιουλίου του 2017, την επίμαχη μάρα πριν το βράδυ του ροζ βίντεο που τραβήχτηκε στο γνωστό beach bar της Χαλκιδικής.

Η εκπομπή ανακάλυψε μία φωτογραφία να έχει ποσταριστεί εκείνη την ημέρα από την Ιωάννα Τούνη, χαμογελαστή και ευδιάθετη να ποζάρει μπροστά στην κάμερα πίνοντας από νωρίς το απόγευμα βότκα με γνωστό ισοτονικό ποτό. Η Ιωάννα Τούνη με ένα πλαστικό ποτήρι στο χέρι και καθήμενη στην άμμο ποζάρει γράφοντας στη λεζάντα «The goal is to laugh forever with someone you find serious».

Ιωάννα Τούνη: Φωτογραφία-ντοκουμέντο από την ημέρα που τραβήχτηκε το revenge βίντεο (Pic)

Σύμφωνα με το βούλευμα, στο beach bar της Χαλκιδικής η Ιωάννα Τούνη, πριν οδηγηθεί στο λευκό Range Rover, βρισκόταν σε κατάσταση οξείας μέθης όταν έφυγε μαζί με τον 36χρονο  για το αυτοκίνητό του που ήταν σταθμευμένο σε απόμακρο σημείο δίπλα στο κατάστημα, όπου υπήρξε ερωτική συνέρευση ανάμεσα στους δύο. Λίγο αργότερα εκείνη κατέληξε στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου, απ’ όπου τραβήχτηκε και η πρώτη γυμνή φωτογραφία της που κυκλοφόρησε από τους θύτες στο διαδίκτυο.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.