Sin Boy: Άγριος ξυλοδαρμός από κουκουλοφόρους την ώρα που έκανε live στο instagram - Το σοκαριστικό βίντεο (Vid)

Sin Boy: Άγριος ξυλοδαρμός από κουκουλοφόρους την ώρα που έκανε live στο instagram – Το σοκαριστικό βίντεο (Vid)

Ποια ήταν η αντίδραση του τράπερ κατά τη διάρκεια της επίθεσης.

Σκηνές ωμής βίας από κουκουλοφόρους με επίθεση στον γνωστό τράπερ Sin Boy είδαν live στις οθόνες τους οι ακόλουθοι του καλλιτέχνη όταν το βράδυ της Πέμπτης παρακολουθούσαν το live του που έκανε μέσα από κομμωτήριο, κατά τη διάρκεια της αλλαγής στα μαλλιά του.

Ομάδα δύο κουκουλοφόρων εισέβαλλε στο κομμωτήριο και επιτέθηκε στο Sin Boy χτυπώντας τον αρχικά στο κεφάλι, με τον ίδιο να πέφτει κάτω για να προστατευτεί. Στη συνέχεια ο ένας εκ των δύο μαυροφορεμένων αντρών σηκώνει μία καρέκλα με σκοπό να την πετάξει πάνω στον τράπερ. Οι υπάλληλοι του κομμωτηρίου προσπαθούν να τους εμποδίσουν χωρίς επιτυχία και οι κουκουλοφόροι λίγο αργότερα αποχωρούν.

Ο Sin Boy φορώντας γυαλιά ηλίου από την αρχή του βίντεο σηκώνεται από το έδαφος και φτιάχνει τα μαλλιά με το κοινό που παρακολουθεί να βρίσκεται σε σοκ. Αμέσως ξεκινάει ο σχολιασμός από τους ανθρώπους που παρακολουθούν το βίντεο με πολλούς από αυτούς να καταδικάζουν την επίθεση και να μην μπορούν να συνειδητοποιήσουν τι συνέβη.

Άλλοι σχολιάζοντας την κίνηση του τράπερ να φτιάξει τα μαλλιά του μόλις σηκώνεται μιλούν για στημένο βίντεο και για σκηνικό όπως συνηθίζει να δημιουργεί ο Sin Boy, ενθυμούμενοι την φωτογραφία «θανάτου» του μέσα από ασθενοφόρο, την οποία για εβδομάδες δε διέψευδε.

Η ταυτότητα των δραστών παραμένει άγνωστη ως αυτήν την ώρα.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.