Μετά το τέλος της «Βουλίτσας»: Η ηθοποιός που θα υποδυθεί τη νέα σύντροφο του Μηνά στη «Μουρμούρα» (Vid)

Δραματικό τέλος: Έτσι πεθαίνει η «Βουλίτσα» στο φινάλε του «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα»

Μια εξέλιξη που μόνο ικανοποίηση δεν θα χαρίσει στους τηλεθεατές.

Από κωμωδία… δράμα θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές της σειράς «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα» στο φινάλε της τρέχουσας σεζόν, με τις φήμες που ήθελαν την τηλεοπτική Βουλίτσα να πεθαίνει στη σειρά του ALPHA να επιβεβαιώνονται.

Η αποχώρηση της Ελένης Κοκκίδου από τη «Μουρμούρα» οδήγησε τους σεναριογράφους στην απόφαση να «πεθάνουν» την ηρωίδα της, κάτι που είχε γραφτεί μήνες πριν, κανείς όμως δεν μπορούσε να πει με βεβαιότητα κατά πόσο ήταν αλήθεια.

Τώρα, ρεπορτάζ της εφημερίδας «OnTime» μας παρουσιάζει και τον τρόπο που θα δούμε τη σύζυγο του Μηνά να φεύγει από τη ζωή.

Όπως διαβάζουμε, η Βουλίτσα θα πεθάνει ξαφνικά, βυθίζοντας στη θλίψη τον επί χρόνια σύζυγό της τον οποίο υποδύεται ο Αντώνης Αντωνίου. Τα ευχάριστα νέα είναι πως ο θάνατος της Βουλίτσας δεν σηματοδοτεί την οριστική «εξαφάνισή» της, καθώς θα τη δούμε να επιστρέφει μέσω flashbacks, κάθε φορά που ο Μηνάς τη φέρνει στο μυαλό του.

Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, πως ο ίδιος στα νέα επεισόδια θα έρθει κοντά με μία άλλη γυναίκα, η οποία θα εμφανιστεί αρχικά ως φίλη και στη συνέχεια θα συνδεθεί μαζί του καθώς θα αναπτυχθούν έντονα συναισθήματα.

Μέχρι στιγμής, πάντως, ο ALPHA δεν έχει καταφέρει να «κλειδώσει» την ηθοποιό που θα αναλάβει τον συγκεκριμένο ρόλο αν και έχουν ακουστεί αρκετά ονόματα μεταξύ των οποίων αυτά της Μίρκας Παπακωνσταντίνου και της Χρυσούλας Διαβάτη.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.