Κατερίνα Καινούργιου | Εξοργισμένη με δημοσιογράφο του OPEN για όσα είπε για τον χωρισμό της από τον Τσαγκρίδη (Vid)

Κατερίνα Καινούργιου | Εξοργισμένη με δημοσιογράφο του OPEN για όσα είπε για τον χωρισμό της από τον Τσαγκρίδη (Vid)

Το ρεπορτάζ που την εξόργισε.

Ενοχλημένη από την στάση δημοσιογράφου και παρουσιάστριας στο Open είναι η Κατερίνα Καινούργιου. Η ξανθιά παρουσιάστρια αποχώρησε τη φετινή σεζόν από το κανάλι του Κορωπίου με τις δύο πλευρές να λύνουν τις διαφορές τους δικαστικά.

Ωστόσο μία αναφορά στην ίδια και πιο συγκεκριμένα ένα κουίζ στην πρωινή εκπομπή του Open εξόργισε την Κατερίνα Καινούργιου. Πιο συγκεκριμένα στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» που παρουσιάζει η Μπέτυ Μαγγίρα η δημοσιογράφος Μαρία Αντωνά παρουσίασε ένα κουίζ με τίτλο: «Ποια γνωστή παρουσιάστρια χώρισε και ο σύντροφός της έφυγε από το σπίτι παίρνοντας μαζί της και τον σκύλο».

Το συγκεκριμένο ρεπορτάζ «έπαιξε» τη Δευτέρα 1η Νοεμβρίου.

Η Κατερίνα Καινούργιου έδειξε την ενόχλησή της για το συγκεκριμένο κουίζ. Την ώρα που το πάνελ της εκπομπής συζητούσε το νέο τρέιλερ του «Survivor» η παρουσιάστρια του ALPHA αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο θέμα και ήταν φανερά εκνευρισμένη.

Η ίδια σχολιάζοντας την απουσία του Τζέιμς Καφετζή λόγω δικαστικής διαμάχης με τον Acun είπε: «Κι εμένα στο OPEN δεν περνάει ούτε μύγα που να λέγεται Κατερίνα για να καταλάβεις. Υπάρχει νομικό θέμα. Μόνο κάτι χαζά κουίζ παίζουν εκεί. Έλα. Μην ανοίξω το στόμα μου. Γιατί όταν λέμε για κιτρινισμούς να τα βλέπουμε όλα. Όταν λέμε για χτυπήματα κάτω από τη ζώνη, αυτά τα κουίζ που κάνουν σε εκείνο το κανάλι, αυτό είναι χτύπημα κάτω από τη ζώνη.

Αυτά είναι χτυπήματα κάτω από τη ζώνη και δεν το περίμενα ούτε από την παρουσιάστρια που την σέβομαι τόσο πολύ, ούτε από τους συνεργάτες. Αλλά τέλος πάντων, τα νούμερα τηλεθέασης μιλούν. Ήθελα μέρες να το πω».

Να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο απόσπασμα εξαφανίστηκε από την επίσημη πλατφόρμα του ALPHA λίγη αργότερα.

Μπορείτε να το παρακολουθήσετε μέσω του καναλιού του TLife στο YouTube, όπου επίσης είχε ανέβει πριν ο ALPHA το κατεβάσει.

Iδού και το επίμαχο κουίζ: 

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.