ANT1 | Πώς διαμορφώνεται η πρωινή ζώνη τη νέα σεζόν

ANT1 | Πώς διαμορφώνεται η πρωινή ζώνη τη νέα σεζόν

Θα συνεχίσουν μαζί Σκορδά - Λιάγκας;

Την άνοιξη συνήθως γίνονται οι συζητήσεις στα τηλεοπτικά κανάλια για την επόμενη τηλεοπτική χρονιά. Ένα από τα ζητήματα που αναμένεται να απασχολήσει είναι η πρωινή ζώνη του καναλιού του ΑΝΤ1 αφού υπάρχουν πολλά ανοιχτά ζητήματα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Γιώργου Σκρομπόλα, ο Γιώργος Παπαδάκης, η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας θα παραμείνουν στη θέση τους. Μάλιστα αναμένεται να πέσουν οι υπογραφές, σύμφωνα με την εκπομπή «Mega καλημέρα», μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου.

Αυτό που μένει να δούμε είναι πώς θα διαμορφωθεί η συγκεκριμένη ζώνη.

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει εκφράσει την επιθυμία του να παρουσιάσει κάτι πιο ενημερωτικό στο κανάλι. Στον ΑΝΤ1 υπάρχει η σκέψη, σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, η εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη να ξεκινάει νωρίτερα απ’ ότι γίνεται μέχρι και σήμερα.

Στη συνέχεια θα παίρνει σκυτάλη ο Γιώργος Λιάγκας με ενημερωτική εκπομπή και θα ακολουθεί η Φαίη Σκορδά. Μάλιστα δεν αποκλείεται ο Γιώργος Λιάγκας να βρίσκεται κανονικά και στην εκπομπή της πρώην συζύγου του.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1 αναμένεται να απασχολήσει αρκετά μέσα στο καλοκαίρι. Μένει να δούμε τι θα αποφασίσουν οι άνθρωποι του σταθμού και αν και κατά πόσο θα συμφωνήσουν οι συντελεστές.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.