Επιτέλους, η Ιωάννα που ξέραμε: H Μαλέσκου έδειξε περισσότερα κι απ' τη Μενεγάκη (Pics)

Ιωάννα Μαλέσκου τέλος | Eίναι αυτή η αντικαταστάτριά της στον ΣΚΑΪ;

Υπογραφές δεν έχουν πέσει ακόμα αλλά οι δύο πλευρές συζητούν σε πάρα πολύ θετικό κλίμα.

Το φινάλε το «Love It» αποκάλυψε στον αέρα του ΣΚΑΪ το μεσημέρι της Δευτέρας η Ιωάννα Μαλέσκου, χωρίς φυσικά να μιλήσει συγκεκριμένα σχετικά με το δικό της μέλλον στο κανάλι.

Όπως έχει ήδη διαρρεύσει εκ των έσω, το κανάλι του Φαλήρου σε ραντεβού των δυο τους την περασμένη εβδομάδα ανακοίνωσε στην παρουσιάστρια πως η συνεργασία τους λήγει με το τέλος της σεζόν, με την Ιωάννα Μαλέσκου να έχει εδώ και καιρό ξεκινήσει τις συζητήσεις με το Star αλλά και –όπως πρώτο το Dailymedia σας είχε αποκαλύψει– με την ΕΡΤ.

Μέχρι σήμερα, κανείς δεν μπορεί να μιλήσει με βεβαιότητα για τις επόμενες κινήσεις της Μαλέσκου, ωστόσο στον ΣΚΑΪ αναζητούν ήδη το πρόσωπο που θα την αντικαταστήσει στη μεσημεριανή ζώνη.

Όπως μαθαίνουμε, το κανάλι δεν ψάχνει την αντικαταστάτρια της Μαλέσκου στις εγκαταστάσεις ούτε όμως σκοπεύει να προχωρήσει σε νέους πειραματισμούς. Στόχος είναι να δωθεί το project σε παρουσιάστρια έμπειρη και δοκιμασμένη. Το πρώτο όνομα που έχει πέσει στο τραπέζι είναι αυτό της Μαρίας Μπακοδήμου, η οποία μπορεί να συνεχίζει κανονικά στο «Just the 2 of US» στον ALPHA, αλλά επιθυμεί να έχει τηλεοπτική παρουσία και με κάτι δικό της.

Μάλιστα, οι δύο πλευρές έχουν ήδη πραγματοποιήσει επαφές, με τη Μπακοδήμου να φέρεται να είναι θετική σε αρκετές από τις προτάσεις που της παρουσίασαν οι ιθύνοντες του ΣΚΑΪ.

Ιωάννα Μαλέσκου τέλος | Eίναι αυτή η αντικαταστάτριά της στον ΣΚΑΪ;

Μέχρι στιγμής, πάντως, καμία συμφωνία δεν έχει λάβει χώρα, καθώς η παρουσιάστρια δεν σκοπεύει να υπογράψει τίποτα πριν «ζυγίσει» κάθε πρόταση που θα της γίνει από όλα τα τηλεοπτικά στρατόπεδα. Στην περίπτωση της μεσημεριανής ζώνης του ΣΚΑΪ, βέβαια, δεν θα δυσκολευτεί ιδιαίτερα, καθώς γνωρίζει το παιχνίδι και με το παραπάνω.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.