Σπύρος Παπαδόπουλος | Αποχώρησε από την παράστασή του η Δάφνη Λαμπρόγιαννη - Ευθείες βολές μέσω του δικηγόρου της

5,5 εκατομμύρια ευρώ: Το νέο πρότζεκτ του Σπύρου Παπαδόπουλου στην ΕΡΤ είναι όλα τα λεφτά

Πού θα τον δούμε.

Επιστρέφει στην τηλεόραση ο Σπύρος Παπαδόπουλος. Ο δημοφιλής ηθοποιός και παρουσιαστής θα είναι πρωταγωνιστής στη νέα σειρά που θα κάνει πρεμιέρα την ερχόμενη σεζόν στην ΕΡΤ.

Στη νέα παραγωγή μυθοπλασίας της Δημόσιας τηλεόρασης, στο επίκεντρο θα βρίσκεται ένας καθηγητής σε σχολείο μίας υποβαθμισμένης… από πολλές πλευρές… συνοικίας με κάποιους από τους μαθητές να χωρίζονται σε αντίπαλες ομάδες, δημιουργώντας μεταξύ τους ή και με άλλους… αρκετά προβλήματα. Ωστόσο η ιστορία ξεκινά με τον καθηγητή που επιστρέφοντας σπίτι του βρίσκει δολοφονημένη τη σύζυγό του και εξαφανισμένη την κόρη του.

Στην προσπάθειά του να μάθει τι έχει συμβεί θα αρχίσει να ξεμπλέκει ένα κουβάρι ανατροπών… και αποκαλύψεων με εμπλεκόμενους πρόσωπα υπεράνω πάσης υποψίας.

Η σειρά «Κάνε ότι κοιμάσαι» της Silverline Media Productions, όπως αποκαλύπτει η Ντέπυ Γκολεμά έχει εγκεκριμένη συνολική δαπάνη για την παραγωγή της 5.448.456,47 ευρώ.

Μαζί με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, στο καστ των ηθοποιών θα βρίσκονται οι Έμιλυ Κολιανδρή, Δημήτρη Καπετανάκο, Νικολέτα Κοτσαηλίδου, Γιάννη Σίντο. Σε ρόλο έκπληξη θα δούμε τη Φωτεινή Μπαξεβάνη.

Η σειρά θα μεταδίδεται δύο φορές την εβδομάδα.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.