Με αγόρια και κορίτσια ο νέος κύκλος του GNTM (vid)

GNTM spoiler | Οι 2 πρώτες εντυπωσιακές παίκτριες που μπήκαν στο σπίτι – Είναι μαμά και κόρη! (Vid)

Τι θα δούμε στον νέο κύκλο του ριάλιτι του Star.

Για πέμπτη σεζόν θα μεταδοθεί το «GNTM» στην τηλεόραση του Star. Το ριάλιτι μόδας θα έχει και πάλι μόνο κορίτσια αφού για δύο σερί σεζόν συμμετείχαν και αγόρια. Τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει, όπως συμβαίνει άλλωστε κάθε χρόνο.

Η επιστροφή της Βίκυς Καγιά στην κριτική επιτροπή είναι, ασφαλώς, η μεγαλύτερη είδηση της χρονιάς. Μετά την περσινή της απουσία η ξανθιά παρουσιάστρια και μοντέλο θα βρίσκεται και πάλι στο τραπέζι των κριτών.

Ήδη, πάντως, έχουν αρχίσει να βγαίνουν στο φως διάφορα spoilers.

Η εκπομπή «Open Weekend» αποκάλυψε ότι ανάμεσα στις υποψήφιες θα βρίσκονται μάνα και κόρη. Πρόκειται αναμφίβολα για ένα δίδυμο που αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον αφού είναι κάτι που σπανίζει στην ιστορία του ριάλιτι μοντέλων στην Ελλάδα.

Πρόκειται τη Μικαέλα Νόβακ Μάρλι που είναι 47 ετών και μπήκε στο ριάλιτι μόδας, μαζί με την κόρη της, Μάρα Μάρλι, η οποία είναι αθλήτρια. Στην ίδια εκπομπή αποκαλύφθηκε ακόμη ότι ένα ακόμη μοντέλο με μεγάλη καριέρα θα μπει στο ριάλιτι.

Όπως αναφέρθηκε πρόκειται για την Αλέξια Τράικο, που βρίσκεται ήδη στο σπίτι που θα διαμένουν οι συμμετέχουσες.

Η Σοφία Χατζηπαντελή και η Έλενα Γαλύφα, σύμφωνα με την ίδια εκπομπή, έχουν ολοκληρώσει την παρουσία τους στο «GNTM». Οι δύο νέοι coaches που θα δούμε είναι η Μαίρη Vitinaros και ο Χρήστος Μπίρμπας.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.