Άγριος γυναικοκαβγάς για τα μάτια του Κόρκα στο Love Island: «Φίδι, σκ@τοχαρακτήρας είσαι, μη σε ξαναδώ μπροστά μου!»(Vid)

Άγριος γυναικοκαβγάς για τα μάτια του Κόρκα στο Love Island: «Φίδι, σκ@τοχαρακτήρας είσαι, μη σε ξαναδώ μπροστά μου!»(Vid)

Έγινε το έλα να δεις στο επεισόδιο επιλογής συντρόφου.

Το Love Island μπήκε σε hardcore mode και το ξεκατίνιασμα άρχισε, μετά το χθεσινό επεισόδιο που ήταν για επιλογή συντρόφου από τις κοπέλες.

Η Κλαούντια έκανε μια κίνηση που στο βλέμμα της έδειχνε πολλά, καθώς όταν ανακοίνωσε τον Κόρκα για το αγόρι της αυτή την εβδομάδα και ακολούθησε η αντίδραση της Ιωάννας («Τιιιι; Σοβαρά τώρα;»), την είδαμε να γελάει με τόσο πονηρό τρόπο, σαν να έστελνε μήνυμα στην Ιωάννα.

Ο Κόρκας όταν ρωτήθηκε από την Ηλιάνα, είπε: «Έκανε την καλύτερη επιλογή. Εκεί που ζούσα σε ένα συννεφάκι, ήρθαν αλλιώς τα πράγματα. Δεν πιστεύω ότι είμαι η καλύτερη επιλογή για την Κλαούντια, αλλά για την Ιωάννα».

Η Ιωάννα Τζανή σε όλη αυτή τη διαδικασία ήταν έτοιμη να βάλει τα κλάματα, μιας και είχε βρεθεί με τον Γεωργίου, ενώ έδειχνε ξεκάθαρα συναισθήματα για τον Κόρκα. Τα μάτια της δάκρυσαν και επιτέθηκε στην Κλαούντια. «Είσαι τραγική κορίτσι μου, μη σε ξαναδώ μπροστά μου».

Από τη μεριά της η Κλαούντια δήλωσε πως «κανείς δεν περίμενε ότι θα αντιδράσει έτσι η Ιωάννα μετά από σχέση δύο ημερών. Την καταλαβαίνω σαν γυναίκα, επειδή δεν κατάλαβε πως έγιναν όλα και θεώρησε πως ήταν μαχαιριά στην πλάτη, αλλά δε με απασχολεί ιδιαίτερα».


Λίγο μετά, η Ιωάννα και ο Κόρκας αντάλλαξαν ένα φιλί και η παίκτρια του Love Island εξέφρασε τον εκνευρισμό της, αποκαλώντας την Κλαούντια διπρόσωπη. «Θα κοιμούνται μαζί. Σε ραντεβού για ζευγάρια θα πάνε μαζί. Καταλαβαίνεις τι κάνει; Είναι φίδι, είναι σκατοχαρακτήρας», είπε στις υπόλοιπες κοπέλες.
Στο δωμάτιο επικοινωνίας, η Ιωάννα ανέφερε: «Η σχέση μου με τον Κόρκα δε θεωρώ ότι θα χαλάσει. Θα το αφήσω πάνω του. Τώρα θα δω αν αξίζει να ασχοληθώ μαζί του. Δε μπορώ να συνυπάρξω με άτομα σαν την Κλαούντια. Το θέμα μου δεν είναι ότι δε θα κοιμάμαι στο ίδιο κρεβάτι με τον Γιώργο. Είναι η πράξη της. Πριν μια ώρα μου είχε πει πόσο μας θαυμάζει και πόσο αγαπημένοι είμαστε και μετά πάει και τον επιλέγει».


Σε ένα πηγαδάκι που δημιουργήθηκε μετά, η Ιωάννα ρώτησε ξεκάθαρα την Κλαούντια γιατί επέλεξε τον Κόρκα και η απάντηση που πήρε ήταν: «Δεν έχω κανένα κοινό με τον Γεωργίου. Επέλεξα αυτόν που θέλω να μείνει. Της είπα ότι μπορούν να κάνουν ότι θέλουν μες στη μέρα τους, αλλά το βράδυ θα κοιμόμαστε μαζί. Όλη μέρα έλεγες ότι θες να είσαι με τον Γεωργίου, τώρα να, έχεις την ευκαιρία. Το επίπεδο σου φαίνεται πάρα πολύ από τον τρόπο που μιλάς».

Ο κόσμος βλέπει τι κάνεις και θα φας κράξιμο έξω. Το επίπεδο σου φάνηκε από την επιλογή σου. Ξέρουν τι κάνεις», της απάντησε η Ιωάννα.


Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.