Survivor spoiler | Αυτοί είναι οι 4 υποψήφιοι προς αποχώρηση της εβδομάδας

Survivor All Star | Αλλαγή στην ημερομηνία της πρεμιέρας

Πότε θα δούμε την All Star εκδοχή του ριάλιτι.

Την All Star εκδοχή του Survivor ετοιμάζει ο ΣΚΑΪ. Το ριάλιτι επιβίωσης επιστρέφει στο κανάλι του Φαλήρου για μία έκτη σεζόν, εντελώς διαφορετική από τις προηγούμενες.

Η prime time ζώνη του καναλιού δεν διανύει τις καλύτερες μέρες της αφού δεν έχει καταφέρει να σταθεί στον μεγάλο ανταγωνισμό. Το γεγονός αυτό φέρνει νωρίτερα το ριάλιτι στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ αφού τα νούμερα τηλεθέασης δεν είναι τα καλύτερα.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Breakfast@star» οι ιθύνοντες του ΣΚΑΪ σκοπεύουν να βγάλουν το ριάλιτι όσο το δυνατόν νωρίτερα.

Αρχικά, η πρεμιέρα του Survivor All Star είχε προγραμματιστεί για τα τέλη Δεκέμβρη, αλλά ο Τούρκος παραγωγός Acun Ilicali θέλει αυτή να γίνει στις 10 Δεκεμβρίου. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του καναλιού το ριάλιτι θα μεταδίδεται 5 με 6 φορές την εβδομάδα.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι μέχρι στιγμής δεν έχει διαρρεύσει το παραμικρό για τους παίκτες. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, νικητής του πρώτου κύκλου, αποτελεί μεγάλη επιθυμία του Τούρκου παραγωγού.

Σύμφωνα με πληροφορίες που είχαν διαρρεύσει, οι δύο πλευρές είχαν έρθει σε συμφωνία, με τον Ντάνο μάλιστα να είχε διπλό ρόλο. Ωστόσο, ο ίδιος διέψευσε τη φημολογία αφού έχει συμφωνήσει να εμφανιστεί σε κινηματογραφικές ταινίες.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.