Τέλος από τον ΣΚΑΪ

«Απασφάλισε» για τη Σπυροπούλου ο Ανδρέας Μικρούτσικος: «Ένα πλάσμα μηδενικού ταλέντου, τοξικό που έφαγε κεφάλια στον ALPHA»

«Άνθρωποι έχασαν τη δουλειά τους από ένα πλάσμα μηδενικού ταλέντου», είπε ο παρουσιαστής.

Ιδιαίτερα εκνευρισμένος εμφανίστηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην πρωινή εκπομπή του ALPHA τη Δευτέρα. Ο έμπειρος παρουσιαστής βγήκε εκτός εαυτού όταν κλήθηκε να σχολιάσει όσα είπε η Ναταλία Γερμανού για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και την εξουσία που της είχε δοθεί στο κανάλι της Κάντζας.

Ο παρουσιαστής εκνευρίστηκε καθώς όπως είπε υπάρχει μια ομάδα ανθρώπων που εξαιτίας της έχασαν τις δουλειές τους.

«Εγώ εκείνο που ξέρω για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου χωρίς να την έχω συναντήσει ποτέ και τηλεοπτικά την έχω δει σε άθροισμα δέκα λεπτά, είναι ότι υπάρχει ομάδα τεχνικών, κάμερες, πανελίστες, παρουσιαστές που έχασαν τη δουλειά τους. Άνθρωποι που έχασαν τη δουλειά τους από ένα πλάσμα μηδενικού ταλέντου. Διαφωνώ με τη Ναταλία….

Δε μπορώ να παίξω το παιχνίδι των φαντασμάτων αν ο άνθρωπος που της έδωσε την εξουσία έχει φύγει από τη ζωή. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι όταν εξαιτίας ενός ανθρώπου κακομαθημένου, άνθρωποι έχουν χάσει τη δουλειά τους, δεν είναι “ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτο”. Είναι ένας τοξικός άνθρωπος που ανέβηκε κάποια σκαλοπάτια και έφαγε κεφάλια. Αυτό για μένα είναι γραφή.

Αυτός που της έδωσε την εξουσία είναι ηθικός αυτουργός και φταίει με φυσικό αυτουργό. Μετέτρεψε μια κοπέλα άμυαλη σε killer. Αυτή είναι άποψή μου… », είπε σε έντονο ύφος ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Η Κατερίνα Καινούργιου έκανε μία παρέμβαση θέλοντας να ρίξει τους τόνους. «Μπορεί η Ναταλία Γερμανού να εννοεί και κάποιους κάτω από τη διοίκηση, κάποιους ισχυρούς παρουσιαστές ή κάποια στελέχη του σταθμού, που τώρα βρίσκονται σε άλλα κανάλια», είπε η παρουσιάστρια του ALPHA.

Σε άλλο σημείο ο Ανδρέας Μικρούτσικος πρόσθεσε: «Εδώ μέσα πάντως οι μισοί έχουν χάσει τη δουλειά τους, είναι ντροπή αυτό. Όποτε βγαίνει τους ακούω».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.