Θα πιουν αίμα, θα φάνε κατσαρίδες: Αυτοί είναι οι 5 πρώτοι Έλληνες διάσημοι που μπαίνουν στο «I'm a Celebrity... Get me out of here!»

Τύφλα να’ χει το Survivor: Τόσα χρήματα θα πάρουν την εβδομάδα οι διάσημοι του «I’m a Celebrity… Get me out of here!» (Vid)

Απίστευτα τα ποσά που ακούστηκαν.

Η μία την άλλη διαδέχτηκαν οι αρνήσεις αναγνωρίσιμων Ελλήνων για το «I’m a Celebrity… Get me out of here!» που ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ, καθώς το project στην original εκδοχή του είναι πιο σκληρό από ό,τι η ελληνική κοινωνία θα μπορούσε να αντέξει.

Κόντρα σε ό,τι περιμέναμε, βέβαια, η ελληνική εκδοχή του με τον Γιώργο Λιανό και την Καλομοίρα δεν θα είναι τόσο σκληροπυρηνική όσο αυτή του εξωτερικού κι αυτό καθαρά λόγω ΕΣΡ προκειμένου η παραγωγή να γλιτώσει τα πρόστιμα.

«I’m a Celebrity… Get me out of here!»: Αυτή είναι η ξανθιά γυναίκα πολιτικός που μπαίνει στo νέο ριάλιτι του ΣΚΑΪ (Vid)

Όπως ο ίδιος ο Γιώργος Λιανός έχει αποκαλύψει, το ριάλιτι αποσκοπεί περισσότερο στο γέλιο και λιγότερο στις… αηδιαστικές δοκιμασίες των παικτών, αλλά παρόλα αυτά παίκτες ο ΣΚΑΪ δυσκολεύτηκε πολύ να βρει. Παρά τις τεράστιες αμοιβές που έδινε.

Τι εννοούμε; Ότι ο εβδομαδιαίος «μισθός» των συμμετεχόντων ουδεμία σχέση έχει με τους αντίστοιχους του Survivor, με τα ποσά να έχουν δει το φως της δημοσιότητας και να προκαλούν ζάλη. 

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», η Super Κική αποκάλυψε πως δέχτηκε πρόταση για το «I’m a Celebrity… Get me out of here!» με 6.500 ευρώ την εβδομάδα, η ίδια όμως αρνήθηκε χαρακτηρίζοντας μάλιστα το συγκεκριμένο τηλεοπτικό προϊόν ως «αηδία». Και αν το ποσό σας φαίνεται μεγάλο, η Κατερίνα Καινούργιου δήλωσε on air πως πρόταση δέχτηκε και μία πολύ καλή της φίλη για ακόμα περισσότερα χρήματα.

Αξίζει να σημειωθεί πως όταν τα δικαιώματα του εν λόγω project τα είχε ο ΑΝΤ1, η παραγωγή έδινε 1.500 ευρώ την εβδομάδα στον Γιάννη Πουλόπουλο για να πει το μεγάλο «ναι», το οποίο όμως δεν ειπώθηκε ποτέ…

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.