Νέο έπος στο πλατό του ΣΚΑΪ: H άσεμνη χειρονομία της Σοφίας Χατζηπαντελή στη Ραμόνα Βλαντή μετά τον καβγά τους στο «My Style Rocks»  που δεν έκοψαν στο μοντάζ (Vid & Pic)

Νέο έπος στο πλατό του ΣΚΑΪ: H άσεμνη χειρονομία της Σοφίας Χατζηπαντελή στη Ραμόνα Βλαντή μετά τον καβγά τους στο «My Style Rocks» που δεν έκοψαν στο μοντάζ (Vid & Pic)

Χαμός μεταξύ των δύο γυναικών.

Πολλές από τις καθημερινές εκπομπές της Acun Medya έχουν στο παρελθόν απασχολήσει τα μίντια λόγω σκηνών των επεισοδίων τους που δε θα έπρεπε να έχουν περάσει από το τελικό μοντάζ, παρόλα αυτά προβλήθηκαν κανονικά ακόμα και αν έδειχναν ένα σκηνικό καβγά ή άσεμνων χειρονομιών. Το My Style Rocks δεν μπόρεσε να γλυτώσει από αυτόν τον κανόνα.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας, η Ραμόνα Βλαντή βρέθηκε δίπλα στην Σοφία Χατζηπαντελή, σε ρόλο guest κριτή λόγω απουσίας του Δημήτρη Σκουλού, με την ατμόσφαιρα να είναι από νωρίς τεταμένη ανάμεσα στις δύο γυναίκες, με αφορμή ένα αστείο της Ραμόνας για τα ελληνικά και των δυο τους που δεν είναι πολύ καλά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SOULA GLAMOROUS (@soulaglamorous)

Ο άβολος διάλογος που εκτυλίχτηκε δεν σταμάτησε εκεί, καθώς το ξανθό μοντέλο κρατούσε το χειρότερο για το τέλος.

Όταν η Ραμόνα Βλαντή αποχώρησε και η παρουσιάστρια Κατερίνα Καραβάτου την αποχαιρέτησε, ο τηλεοπτικός φακός έπιασε τη Σοφία Χατζηπαντελή να της κάνει μία άσεμνη χειρονομία, υψώνοντας το μεσαίο δάχτυλο προς την πρώην νικήτρια του «My Style Rocks».

Η ίδια η Ραμόνα όταν ερωτήθηκε στα social media για τη χειρονομία της Σοφίας Χατζηπαντελή απάντησε:

«Εγώ είμαι υπεύθυνη μόνο για το πώς φέρομαι εγώ οπότε δεν μπορώ να σας απαντήσω! Είναι στενάχωρο για την ίδια να φέρεται έτσι!».

Το συγκεκριμένο στιγμιότυπο, πάντως, πέρασε κανονικά στο τελικό μοντάζ, με τους χρήστες του Χ να κάνουν… πάρτυ!

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.