«Σας ετοίμασα @ρχίδι@ καπαμά» - «Σωτήρη, θα τα βάλεις στο στόμα σου;»:Θεά διαγωνιζόμενη γονάτισε τους 3 κριτές του MasterChef (Vid)

Επιστρέφει το MasterChef – Πότε κάνει πρεμιέρα;

Tι θα γίνει με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Το MasterChef περιμένουν στο Star προκειμένου να πάρει «ανάσα» η prime time ζώνη του Star, ανέφερε το ρεπορτάζ της εκπομπής Fay’s Time, η οποία μεταξύ άλλων ανέφερε ότι όλα πάνε καλά στον προγραμματισμό του ριάλιτι μαγειρικής του σταθμού.

Με τα pre cast να έχουν ήδη ολοκληρωθεί, σε λίγες ημέρες ξεκινούν οι οντισιόν για τον διαγωνισμό και όλη η ομάδα του MasterChef, αναμένεται να επιστρέψει στην prime time του Star για να βοηθήσει το κανάλι να ανεβάσει τα νούμερά του.

Θυμίζουμε ότι τόσο το MasterChef όσο και το GNTM θα έμπαιναν για λίγο στον πάγο για να γίνει η απαραίτητη ανανέωση στα ριάλιτι του σταθμού, ο οποίος στοιχημάτισε πολλά τόσο στην καλή πορεία της Φάρμας όσο και καθημερινά στο Fame Story.

Και οι δύο όμως εκπομπές δεν έφτασαν στα επίπεδα της τηλεθέασης που χτυπούσαν τα δύο παραδοσιακά ριάλιτι του Star, oπότε σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, τη MasterChef θα επιστρέψει κανονικά από τη νέα χρονιά, στο δεύτερο κομμάτι της φετινής σεζόν.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος δε θα έχει τελειώσει τις υποχρεώσεις του με την Φάρμα όταν ξεκινήσουν οι οντισιόν, αλλά θα είναι παρών όταν ξεκινήσει η προβολή του MasterChef τον Ιανουάριο.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.