Αντίστροφη μέτρηση για τις πρεμιέρες: Όλες οι νέες σειρές και τα ριάλιτι που θα δούμε στο β' μισό της σεζόν

Αντίστροφη μέτρηση για τις πρεμιέρες: Όλες οι νέες σειρές και τα ριάλιτι που θα δούμε στο β’ μισό της σεζόν

Αναλυτικά όλες οι πρεμιέρες του δεύτερου μισού.

Με το πρώτο μέρος της φετινής τηλεοπτικής σεζόν να μπαίνει στον τελευταίο του μήνα με τα ριάλιτι και  τις σειρές στους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς και τη δημόσια τηλεόραση να είναι περισσότερα από κάθε άλλη χρονιά, οι σταθμοί ήδη ετοιμάζονται για το δεύτερο μισό της σεζόν με τον ίδιο σχεδιασμό.

Οι πρεμιέρες των σειρών και των ριάλιτι θα ξεκινήσουν αρχές του 2024. Ακολουθούν αναλυτικά οι πληροφορίες για κάθε πρεμιέρα ξεχωριστά.

Οριστικό φινάλε: Αυτές είναι οι σειρές που «κόβονται» από το πρόγραμμα τη νέα τηλεοπτική σεζόν

ΣΚΑΪ

Survivor

Η νέα σεζόν του Survivor ετοιμάζεται πυρετωδώς καθώς λόγω αλλαγών της αρχικής σκέψης για τη δημιουργία ενός κύκλου με Superstars, τελικά η Acun Medya αποφάσισε να πάει σε κάτι δοκιμασμένο, με νέους Μαχητές και νέους σελέμπριτις στην ομάδα των Διάσημων. Ο νέος κύκλος ξεκινά απόψε στις 21:00!

Famagusta

H νέα σειρά του Αντρέα Γεωργίου και της Βάνας Δημητρίου αναμένεται να γίνει η νέα μεγάλη επιτυχία του Mega του β’ μισού της σεζόν καθώς από το πρώτο κιόλας trailer φαίνεται ότι θα αποκτήσει φανατικούς τηλεθεατές. Το θέμα της σειράς αφορά την εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο τον Αύγουστο του 1974. Με σκοπό να τιμηθεί η μαύρη επέτειος των 50 χρόνων από τον Αττίλα, ο σκηνοθέτης Αντρέας Γεωργίου και η παραγωγή ετοίμασαν μία σειρά 24 επεισοδίων για τα γεγονότα εκείνων των ημερών.

Η πολυαναμενόμενη νέα σειρά του τριδύμου των επιτυχιών Αντρέας Γεωργίου, Βάνα Δημητρίου, Κούλλης Νικολάου κάνει πρεμιέρα στο Mega την Κυριακή 21 Ιανουαρίου στις 21:00.

«Famagusta»: Tι πραγματικά σημαίνει ο τίτλος της νέας υπερπαραγωγής του Ανδρέα Γεωργίου για το Mega


ALPHA

J2US

Aρχές Φλεβάρη περίπου θα είναι στον αέρα η επιστροφή της νέας σεζόν του J2US, με τον Γρηγόρη Μελά να αναφέρει ότι 18 ζευγάρια σε λίγες μέρες έχουν ραντεβού με την παραγωγή για να συμφωνήσουν ποια από αυτά θα μπουν σε κάθε μέρος της περιόδου του μουσικού σόου του Νίκου Κοκλώνη, ο οποίος επιστρέφει φυσικά για την παρουσίασή του.

Σκαραβαίος

Mετά την επιτυχίες του στο σινεμά και στο τηλεοπτικό Maestro, o Γιάννης Τσορτέκης επιστρέφει στην τηλεόραση με μία νέα αστυνομική σειρά αυτοτελών επεισοδίων, στην οποία θα υποδύεται έναν ντετέκτιβ που σε κάθε επεισόδιο θα εμπλέκεται με ένα κοινωνικό πρόβλημα.

Η σειρά αναμένεται να ξεκινήσει τις πρώτες εβδομάδες της νέας χρονιάς.


ΑΝΤ1

Dragons’ Den

Αντίθετα το Dragons’ Den θα κάνει κανονικά πρεμιέρα στον δεύτερο κύκλο αφού έχει ολοκληρώσει τα γυρίσματά του το περασμένο καλοκαίρι και έχει γυριστεί και το trailer. Η επιτυχία της πρώτης σεζόν είχε εξασφαλίσει το πράσινο φως για έναν δεύτερο κύκλο πολύ νωρίς, παρόλες τις αλλαγές στη σύνθεση των Dragons.

Πρεμιέρα την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου και κάθε Παρασκευή στις 22:30 με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη!

Αντίστροφη μέτρηση για τις πρεμιέρες: Όλες οι νέες σειρές και τα ριάλιτι που θα δούμε στο β' μισό της σεζόν

STAR

MasterChef

Mε πολλές αλλαγές επιστρέφει το MasterChef για τον 9ο του κύκλο, κυρίως στο κομμάτι των επάθλων που θα μοιράσει καθ’ όλη τη διάρκειά του αλλά φυσικά και στο τέλος.


Oι τρεις ίδιοι κριτές επιστρέφουν αλά για πρώτη φορά οι νικητές θα είναι παραπάνω από ένας. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στο trailer του νέου κύκλου ο πρώτος νικητής θα κερδίσει 70.000€ και εξοπλισμός επαγγελματικής κουζίνας αξίας 30.000€. Για τον δεύτερο 30.000€ και σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού άλλες 30.000€!

Πρεμιέρα τη Δευτέρα 15/1, στις 21:00.

To πείραμα του First Dates της πρώτης σεζόν πέτυχε και το ριάλιτι γνωριμιών του Star επιστρέφει στο δεύτερο μισό της σεζόν!

To πιθανότερο σενάριο είναι η πρεμιέρα να λάβει χώρα μετά τα μέσα Μαΐου.

Μαύροι Πίνακες

Σε παραγωγή της Barking Well Media του Νίκου Κοκλώνη, έρχεται η σειρά «Μαύροι Πίνακες» με πρωταγωνιστές τους Κάτια Γκουλιώνη, Λένα Παπαληγούρα, Αντίνοο Αλμπάνη και ο Δημήτρη Κίτσο.

Η σειρά θα είναι σε σενάριο των Μάριου Ιορδάνου και Σοφίας Καζαντζιάν.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.