Έκαναν πίσω με τις φωτογραφίες της σορού του Γιώργου Καραϊβάζ

Κακά μαντάτα για την πιο επιτυχημένη εκπομπή της Cosmote TV

Μία από τις πιο επιτυχημένες εκπομπές της καλωδιακής πλατφόρμας.

Μία από τις πιο επιτυχημένες εκπομπές της Cosmote TV τα τελευταία χρόνια, έριξε πρόωρα τους τίτλους τέλους της. Συγκεκριμένα, η διοίκηση του σταθμού αποφάσισε να σταματήσει την εκπομπή «Στο Πλεκτό» πριν μπει καν ο Δεκέμβριος, μόλις λίγους μήνες από την έναρξη της 5ης σεζόν της.

Η τετράδα των Μάκη Παπασημακόπουλου, Αλέξανδρου Τσουβέλα, Νικόλα Ράπτη και Γιώργου Λέντζα, με τη συμμετοχή του Μπάμπη Μπατμανίδη, ενημερώθηκε από τους ανθρώπους της συνδρομητικής πλατφόρμας ότι η συνεργασία τους θα λάβει πρόωρα τέλος  με απόφαση του σταθμού.

Τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν πριν λίγες εβδομάδες ενώ το τελευταίο επεισόδιο του 5ου κύκλου προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης 28 Νοεμβρίου.

Η εκπομπή έκανε πρεμιέρα το 2019, πριν τη πανδημία του covid-19, και δημιουργήθηκε από τον Διομήδη Πιτουρά (βρισκόταν στη θέση του Γιώργου Λέντζα στις δύο πρώτες σεζόν της εκπομπής), στο πλαίσιο των παραγωγών stand up comedy και ψυχαγωγικών εκπομπών στις οποίες είχε επενδύσει εκείνη την περίοδο το κανάλι, προσπαθώντας να προσελκύσει νεότερο κοινό και νέους συνδρομητές.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.