Έφυγε από τη ζωή ο Γιώργος Τράγκας

«Λεφτά-προϊόντα από εκβιασμούς»: Ευθεία επίθεση Κουσουλού στον Άδωνι για τον Γιώργο Τράγκα

Η δέσμευση της περιουσίας του αποθανόντος αποτέλεσε αιτία για μια αιχμηρή ερώτηση του δημοσιογράφου προς τον υπουργό.

Σε μια ακόμα διαδικτυακή διένεξη πρωτοστατεί ο Πέτρος Κουσουλός, ο οποίος άφησε αιχμές με σχόλιο του σε ανάρτηση στο Twitter από τον Άδωνη Γεωργιάδη που αφορούσε στην περιουσία του Γιώργου Τράγκα.

Λίγες εβδομάδες μετά το θάνατό του κι ενώ υπήρξε άνοιγμα της διαθήκης για το πώς θα μοιραστεί στους συγγενείς του η περιουσία του, όλα όσα του άνηκαν, δεσμεύτηκαν και εξετάζονται για το πώς αποκτήθηκαν.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης προέβη χθες σε ένα tweet όπου υποστηρίζει ότι ο Γιώργος Τράγκας ήταν υπέρ του «Όχι» το 2015 στο δημοψήφισμα, γιατί είχε τεράστια περιουσία εκτός Ελλάδος και θα μπορούσε με αυτή να αγοράσει τσάμπα ακόμα πιο μεγάλη περιουσία εντός Ελλάδος.

Ο Πέτρος Κουσουλός σχολίασε στην ανάρτηση ρωτώντας με σαφώς δηκτικό ύφος αν ο Γιώργος Τράγκας ελέγχθηκε όσο ήταν εν ζωή για το πού βρήκε όλη αυτή την περιουσία, δίχως να πάρει απάντηση από τον υπουργό.

Στο δικό του προφίλ ο δημοσιογράφος ανάρτησε δικό του ρεπορτάζ όπου αναφέρει ότι ένα μεγάλο μέρος της περιουσίας του Γιώργου Τράγκα ήταν αποτέλεσμα εκβιασμού.

Σε συνέχεια του παραπάνω, ο Κουσουλός κάνει λόγο για μια ολόκληρη κάστα δημοσιογράφων που έχουν φτιάξει περιουσίες πάνω σε εκβιασμούς και τους οποίους η άρχουσα τάξη δεν αγγίζει για να μην αποκαλύψουν όσα ξέρουν για εκείνη.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.