Μιντιάρχης | Οι διεργασίες στα αθηναϊκά κανάλια, η νέα ρότα του ΔΟΛ και το… γκαντέμικο άρθρο

Μιντιάρχης | Οι διεργασίες στα αθηναϊκά κανάλια, η νέα ρότα του ΔΟΛ και το… γκαντέμικο άρθρο

Τα μιντιακά… απόνερα των υποκλοπών, τι δεν ανακοίνωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός, τι ετοιμάζει ο Μελισσανίδης, οι κινήσεις στον Alpha Radio και άλλα, πολλά…

?  Από τις 5 Σεπτεμβρίου η στήλη είχε αποκαλύψει την επικείμενη μετονομασία του Alpha Radio 98.9. Ευτυχώς, εκτός από το Tallk Radio (σ.σ. ναι, με δύο… λάμδα για να έχει, λέει, μέσα το all) κατοχύρωσαν άλλους δύο τίτλους: Talk Radio και Tok Radio.

 ?  Δημοσιεύματα χθες έκαναν λόγο περί κρούσης του Δημήτρη Μελισσανίδη στον τηλεοπτικό σταθμό Rise, συμφερόντων Βίκτωρα Ρέστη, για να εξελιχθεί το νεοσύστατο Naftemporiki TV σε επίγεια προβολή, στην Αττική. Δεν επιβεβαιώνεται το όνομα αλλά ότι ο «Τίγρης» το ψάχνει για κανάλι, ισχύει.

 ? Το One Channel εξέδωσε τις προάλλες ανακοίνωση για το επαναλανσάρισμά του. Ως έχει αναφέρει η στήλη εδώ και ένα μήνα, ο Διονύσης Παναγιωτάκης πούλησε το Action24 (σε Μπάκο – Καϋμενάκη) και αγόρασε το Channel 9, το οποίο απορροφήθηκε από το One, κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη. Εταιρικά δεν υπάγεται στην Alter Ego αλλά στην εταιρεία του Παναγιωτάκη, ωστόσο υπάρχει συνεργασία – και θα συνεχίσει να υπάρχει. Άρα;

? Με δεδομένο ότι σύντομα βγάζουν νέο πρόγραμμα το νέο Action24 και το νέο Attica TV, αίφνης ο ανταγωνισμός στα αθηναϊκά κανάλια απέκτησε μεγάλο ενδιαφέρον…

? Η απορία παραμένει λοιπόν. Το καλοκαίρι ο Γρηγόρης Μπάτης αποχώρησε από την 24Media και ανέλαβε την επικοινωνία της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Πέρασε πάνω από μήνας και δεν έχει ανακοινωθεί, ούτε καν αν παραιτήθηκε ή απολύθηκε. Η στήλη το σέβεται, θα μιλήσει όταν πρέπει να μιλήσει που λέει και η Αντζελα.

? Οι συνδρομητές της Cosmote TV συνέχισαν να αυξάνονται, αγγίζοντας τις 644.0000 στο γ’ τρίμηνο του 2022, αυξημένοι κατά 7,3% σε ετήσια βάση, παρά τις ανταγωνιστικές προκλήσεις και την εκτεταμένη πειρατεία.

?️ «Για μερικά απλά, λογικά και κανονικά πράγματα ψηφίσαμε Μητσοτάκη» έγραψε σε άρθρο στο Liberal ο Δημήτρης Καμπουράκης. Πρωτοφανές, εν ενεργεία δημοσιογράφος να λέει φόρα παρτίδα τι ψηφίζει, θα πει κανείς (όχι πως δεν το ξέρουμε, ρε παιδί μου, αλλά λέμε). Από την άλλη, ίσως είναι καλύτερο. Οι αθλητικογράφοι δηλώνουν ανοιχτά εδώ και χρόνια την προτίμησή τους, άλλωστε.

? Έγραψε, που λέτε, άρθρο ο Καμπουράκης και την επομένη απουσίασε από το πόστο του στην πρωινή εκπομπή του Open. Λουμπάγκο έπαθε και χρειάστηκε μάλιστα να επισκεφτεί νοσοκομείο για να κάνει ενέσεις. Δύο άσχετες μεταξύ τους ειδήσεις αλλά, ίσως, όχι και τόσο!

?️‍♂️ Και… Predator στο μιντιακό μενού, καθημερινά πλέον. Σας είχα προϊδεάσει με προ ημερών άρθρο περί των αποκαλύψεων που θα έβγαζαν (και όντως) πλην «Documento», τόσο «Τα Νέα» όσο και «Το Βήμα». Και θα συνεχιστεί το εν λόγω τέμπο.

? Ένα πουλάκι «σφύριξε» μάλιστα στον Μιντιάρχη, όταν έκανα το ερώτημα αν υπάρχει κι άλλο υλικό προς δημοσιοποίηση. «Πας καλά; Μέχρι τα τελειώσει το Μουντιάλ θα έχουν βγει μόνο τα πρώτα!». Κρατήστε το.

⚖️ Παράλληλα, στη Δικαιοσύνη προσφεύγει ο δημοσιογράφος Σπύρος Σιδέρης του iEidiseis και του Euractiv, μετά τις αποκαλύψεις του «Documento» καθώς το όνομά του βρίσκεται στη δεύτερη λίστα των (φερόμενων ως) παρακολουθούμενων από το παράνομο λογισμικό Predator.

? Εν τω μεταξύ, από τότε που ο ΔΟΛ (του Μαρινάκη) άλλαξε ρότα με «Βήμα», «Τα Νέα», «Παραπολιτικά» και Mega να ασκούν δριμεία κριτική στην κυβέρνηση για τις υποκλοπές και να προχωρούν σε αποκαλύψεις, αιφνιδίως, εντελώς τυχαία θα έλεγε κανείς, βγήκε δημοσκόπηση (στα Παραπολιτικά) με ανεβασμένο τον ΣΥΡΙΖΑ και μειωμένη τη διαφορά από τη ΝΔ…

? Ο, δε, Γιώργος Παπαχρήστος έγραψε «στα Νέα» με όξινη πένα: «Η αλήθεια είναι ότι το όλο θέμα μού είχε διαφύγει. Παραμυθιάστηκα κι εγώ, όπως και ένα πλήθος συναδέλφων μου, ότι δεν υπάρχει νομοθετικό πλαίσιο για την τιμωρία όσων εμπορεύονται, διαχειρίζονται και λειτουργούν συστήματα παρακολούθησης». Το ανέφερε επειδή υπάρχει, εδώ και χρόνια, άρα οι δημόσιες δεσμεύσεις περί νομικού πλαισίου, είναι για τα μάτια του κόσμου.

⏭️ Έχει ενδιαφέρον ό,τι ακολουθεί. Μεγάλο ενδιαφέρον.


?Τιτιβίσματα στο @mintiarxis

? E-mail εις το [email protected]

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.