Αλέξης Κούγιας: «Δεν εκπροσωπώ πλέον νομικά τον Μένιο Φουρθιώτη»

Συνελήφθη ο Μένιος Φουρθιώτης

Στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Στα χέρια των αρχών βρίσκεται και πάλι ο Μένιος Φουρθιώτης. Ο παρουσιαστής συνελήφθη την Πέμπτη στην περιοχή του Περιστερίου μετά από μήνυση που κατέθεσε συνεργάτης του.

Πιο συγκεκριμένα, κατατέθηκε σε βάρος του μήνυση για διαρροή προσωπικών δεδομένων. Ο Μένιος Φουρθιώτης συνελήφθη και κρατείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Σημειώνεται ότι ο παρουσιαστής είναι εκτός φυλακής από τον Οκτώβριο.

Ο Μένιος Φουρθιώτης είχε συλληφθεί και τον Απρίλιο του 2021.

Τότε είχε κατηγορηθεί για σύσταση συμμορίας και πλήθος πλημμελημάτων αλλά και δύο κακουργήματα. Είχε αποφασιστεί η προφυλάκισή του με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, την 1η Μαΐου 2021 και κρατήθηκε στις Φυλακές Κορυδαλλού από την επομένη για πέντε μήνες.

Τον Οκτώβριο η προφυλάκισή του αντικαταστάθηκε με περιοριστικούς όρους και συγκεκριμένα, εγγύηση 30.000 ευρώ, παρουσία του τρεις φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, ενώ του επιβλήθηκε ο όρος της απαγόρευσης εμφάνισής του σε τηλεοπτικά προγράμματα. Αυτός είναι και ο λόγος που προγραμματισμένη του συνέντευξη στην Τατιάνα Στεφανίδου ακυρώθηκε μετά από πλήθος αντιδράσεων.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.