Αγγελική Νικολούλη | Μαρτυρία-φωτιά για τον θάνατο των τριών κοριτσιών στην Πάτρα στο «Φως στο Φούνελ»

Τη βρίσκεις σε φαρμακείο: Η ύποπτη ουσία που βρέθηκε στην Τζωρτζίνα «ξεκλειδώνει» το μυστήριο (Vid)

Ποια είναι η ουσία που βρέθηκε στο μικρό κορίτσι.

Συνεχίζεται το θρίλερ με την υπόθεση της Πάτρας, με τις τρεις κόρες της οικογένειας Δασκαλάκη οι οποίες έφυγαν από τη ζωή με διαφορά τριών ετών, προκαλώντας τεράστια ερωτήματα στις Αρχές και την ελληνική κοινωνία.

Σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας μέχρι σήμερα, η υπόθεση οδεύει στην τελική της ευθεία και το μυστήριο αναμένεται να λυθεί σύντομα. Μάλιστα επίκεινται και συλλήψεις με τις Αρχές να έχουν τρία πρόσωπα στο κάδρο για την υπόθεση που έχει σοκάρει το πανελλήνιο.

Ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει συμβεί το παραμικρό.

Οι τοξικολογικές εξετάσεις της Τζωρτζίνας δίνουν σημαντικές απαντήσεις σχετικά με το μυστήριο που έχει αφήσει άφωνη την κοινωνία. Στις εξετάσεις του κοριτσιού, που έφυγε τελευταίο χρονικά από τη ζωή βρέθηκε μία ουσία, που δε σχετίζεται με τα φάρμακα που λάμβανε το μικρό κορίτσι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιώργου Σόμπολου στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο ιατροδικαστής εκτίμησε ότι πρόκειται για ουσία που χρήζει περαιτέρω διερεύνησης. Εστάλη μάλιστα σε εργαστήριο της Θεσσαλονίκης για εξέταση.

Πρόκειται για ουσία, σύμφωνα με ρεπορτάζ, που χρησιμοποιείται και στα νοσοκομεία αλλά μπορεί να την προμηθευθεί κάποιος και από φαρμακείο. Αυτό που δεν προκύπτει από την τοξικολογική εξέταση είναι η ποσότητα της συγκεκριμένης ουσίας.

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, δεν πρόκειται για δηλητήριο ενώ η συγκεκριμένη ουσία δε συνδέεται με ασφυκτικό θάνατο. Οι απαντήσεις από το εργαστήριο της Θεσσαλονίκης αναμένονται την Τετάρτη ή την Πέμπτη.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.