Απολύθηκαν από τις δουλειές τους ο Μάνος και η αδερφή της Πισπιρίγκου μετά τη σύλληψή της - Σε κατάσταση σοκ και οι δύο (Vid)

Απολύθηκαν από τις δουλειές τους ο Μάνος και η αδερφή της Πισπιρίγκου μετά τη σύλληψή της – Σε κατάσταση σοκ και οι δύο (Vid)

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις.

Την πόρτα της εισαγγελίας πέρασε το πρωί της Πέμπτης η Ρούλα Πισπιρίγκου. Η γυναίκα από την Πάτρα συνελήφθη για ανθρωποκτονία από πρόθεση της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας μετά την αποκάλυψη ότι στο μικρό κορίτσι είχε χορηγηθεί κεταμίνη.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου πήρε προθεσμία μέχρι τη Δευτέρα προκειμένου να απολογηθεί. Την ίδια στιγμή, ο μέχρι πρότινος δικηγόρος της, Απόστολος Λύτρας δήλωνε την παραίτησή του από την υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα, απολύθηκε από την εργασία της.

Η γυναίκα εργαζόταν σε μία ψησταριά της Πάτρας. Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις της ζητήθηκε να παραιτηθεί προκειμένου να διευκολύνει την επιχείρηση.

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου ήταν σε αναζήτησε εργασίας προκειμένου όπως έλεγε και η ίδια να στηρίξει την αδερφή της αφού ο Μάνος Δασκαλάκης ήταν εξαφανισμένος. Οι δύο αδερφές ήταν μαζί όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι της οικογένειας στην Πάτρα και ζήτησαν από τη Ρούλα να τους συνοδεύσει στην Αθήνα μετά την άσκηση ποινικής δίωξης εναντίον της.

Πλέον θεωρείται βέβαιο ότι θα κληθεί και η Δήμητρα να δώσει εξηγήσεις στις Αρχές. Η θεία των τριών κοριτσιών ήταν άλλωστε μαζί με τη Ρούλα όταν η 6 μηνών Ίριδα έφυγε από τη ζωή στο σπίτι της οικογένειας τον Μάρτιο του 2021.

Ο Μάνος Δασκαλάκης, φαίνεται ότι επίσης απολύθηκε από τη δουλειά του. Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η Κέλλυ Χεινοπώρου, ο πατέρας των τριών κοριτσιών είναι σε κατάσταση σοκ μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις και τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου.

«Φίλοι που μίλησαν μαζί του, τους είπε πως είναι σε κατάσταση σοκ, σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Δεν μπόρεσε να σώσει τα παιδιά του, είναι μια χαρακτηριστική του φράση. Αρχίζει τώρα και συνθέτει το παζλ με τον ίδιο να διαχωρίζει τη θέση του» είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.