Διαψεύδει ο ΣΚΑΪ για Βασίλη Χιώτη μετά τα «σύκα Καλαμάτας»...

Διαψεύδει ο ΣΚΑΪ για Βασίλη Χιώτη μετά τα «σύκα Καλαμάτας»…

Oι πραγματικοί λόγοι της απουσίας του από το ραδιόφωνο.

Ο ΣΚΑΪ διέψευσε την απομάκρυνση του Βασίλη Χιώτη από τη διεύθυνση του ραδιοφώνου, μετά τον σάλο που έχει ξεσπάσει με το σχόλιο του για τον Στέφανο Κασσελάκη και τα σύκα που βγάζει η Καλαμάτα, πόλη στην οποία είχε ακουστεί ότι ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα υπηρετούσε τη θητεία του.

Σύμφωνα με αποκλειστικά δημοσιεύματα η απομάκρυνση του Βασίλη Χιώτη δρομολογήθηκε ένα μήνα πριν όταν «συγκρούστηκε» εσωτερικά στον ΣΚΑΪ, με αφορμή τη στελέχωση του ραδιοφώνου. Το ρεπορτάζ όμως της Χρύσλας Γεωργακοπούλου για την εκπομπή Super Κατερίνα διαψεύδει τα υπόλοιπα ρεπορτάζ.

Η δημοσιογράφος δήλωσε ότι επικοινώνησε με τον ΣΚΑΪ ο οποίος διαψεύδει την απομάκρυνση του Βασίλη Χιώτη, για οποιοδήποτε λόγο, με την πηγή από το κανάλι να υποστηρίζει ότι δεν φαίνεται και στον ορίζοντα να μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο.

Στο ίδιο ρεπορτάζ η δημοσιογράφος ανέφερε ότι από τον ΣΚΑΪ την ενημέρωσαν ότι ο λόγος της απουσίας του διευθυντή του ραδιοφώνου τις τελευταίες ημέρες είναι λόγω της κατάστασης της υγείας πολύ κοντινού του προσώπου, η οποία δυστυχώς έχει επιβαρυνθεί τα τελευταία εικοσιτετράωρα.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.