«Πω ρε π***τη, άσ’ το να πάει στο δ***λο»: Πυρ και μανία ο Κανάκης on air (Vid)

«Πω ρε π***τη, άσ’ το να πάει στο δ***λο»: Πυρ και μανία ο Κανάκης on air (Vid)

Η δήλωση στην οποία αντέδρασε έντονα.

Αρκετά εκνευρισμένος ήταν ο Αντώνης Κανάκης στην εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» το βράδυ της Τετάρτης. Η εκπομπή του ΑΝΤ1 κλήθηκε κατά τη διάρκειά της να σχολιάσει τις δηλώσεις της Εύης Δρούτσα στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά αρκετά πρόσφατα.

«Ψιλοδιαφωνώ με την υπόθεση Λιγνάδη. Όταν πας με κάποιο παιδί, και το πληρώνεις και δέχεται να πάρει τα λεφτά το παιδί γιατί πήγε με κάποιον, γιατί πας μετά από χρόνια και λες “αυτός με βίασε”; Γιατί πήγες και πληρώθηκες; Ή αυτό που λένε ότι στη γειτονιά του καθόταν στο παγκάκι και ήταν αγόρια δίπλα του. Και τι με νοιάζει εμένα ποιος είναι; Εμένα μπορεί να είναι δέκα γυναίκες. Τι θα πει αυτό; Αυτά τα θεωρώ τόσο γελοία, αναχρονιστικά» είπε η Εύη Δρούτσα.

Όπως είναι λογικό οι δηλώσεις της προκάλεσαν τεράστιες αντιδράσεις.

Η εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» έπαιξε το σχετικό βίντεο με τον Αντώνη Κανάκη να δείχνει τον εκνευρισμό του. Πριν την προβολή του βίντεο στην εκπομπή, ο παρουσιαστής από τη Θεσσαλονίκη είπε: «Τα πράγματα που μας εξοργίζουν, αυτά από τα οποία χρειαζόμαστε χρόνο για να συνέλθουμε, θα παίζουν λίγο πριν τις διαφημίσεις για να έχουμε τον χρόνο κατά την διάρκεια των διαφημίσεων, να ηρεμήσουμε. Κυρίες και κύριοι κι όμως το είπε και για παιδιά».

Μετά την προβολή των δηλώσεων της Εύης Δρούτσα ο Αντώνης Κανάκης είπε: «Πω ρε π…η. Πω άσ’ το να πάει στο δι@ολο, δεν είναι… Πάμε σε διαφημίσεις».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.