Αλλάζουν όλα στον ΣΚΑΪ…

Αλλάζουν όλα στον ΣΚΑΪ…

Το κανάλι του Φαλήρου προχωράει σε σημαντικές αλλαγές προσώπων.

Σε σημαντικές αλλαγές αναμένεται να προχωρήσει τη νέα σεζόν ο ΣΚΑΪ. Το κανάλι του Φαλήρου θα κάνει ανακατατάξεις όσον αφορά τα πρόσωπα, ειδικά στην πρωινή ενημερωτική ζώνη του καναλιού.

Η ενημέρωση άλλωστε είναι ένα από τα ατού του καναλιού όλα αυτά τα χρόνια. Όπως έχει γίνει γνωστό, η Μαρία Αναστασοπούλου αποχωρεί από την πρωινή ενημερωτική εκπομπή του σταθμού που ήταν στο πλευρό του Δημήτρη Οικονόμου.

Η ξανθιά δημοσιογράφος μετακομίζει στον ΑΝΤ1 όπου θα είναι παρτενέρ του Γιώργου Παπαδάκη.

Η Ντόρα Κουτροκόη είναι το πρόσωπο που θα την αντικαταστήσει. Η ξανθιά παρουσιάστρια και δημοσιογράφος θα ακολουθήσει το αντίθετο δρομολόγιο και από το Μαρούσι θα βρεθεί στο Φάληρο. Η Ντόρα Κουτροκόη ήταν στο τιμόνι της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 τα Σαββατοκύριακα.

Οι αλλαγές όμως δεν σταματούν εκεί. Ο προγραμματισμός του καναλιού φέρνει και τον Άκη Παυλόπουλο στην πολύ πρωινή ζώνη του καναλιού του Φαλήρου. Ο πολύπειρος δημοσιογράφος θα ξεκινά την ενημέρωση από τις 5 το πρωί.

Μία ώρα μετά, στις 6, θα μπαίνουν ο Δημήτρης Οικονόμου με την Ντόρα Κουτροκόη. Οι τρεις τους στη συνέχεια θα δίνουν τον παλμό της ημέρας μέχρι τις 10 το πρωί.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.