7.000€ την εβδομάδα, πάει για τη νίκη: Η «διάσημη» που έκανε mega deal και μπαίνει στο Survivor Super Star (Vid)

7.000€ την εβδομάδα, πάει για τη νίκη: Η «διάσημη» που έκανε mega deal και μπαίνει στο Survivor Super Star (Vid)

Ευκαιρία για εξιλέωση.

Η νέα σεζόν του Survivor ετοιμάζεται πυρετωδώς καθώς λόγω αλλαγών της αρχικής σκέψης για τη δημιουργία ενός κύκλου με παλιούς παίκτες, τελικά η Acun Medya αποφάσισε να πάει σε κάτι δοκιμασμένο, με νέους Μαχητές και νέους σελέμπριτις στην ομάδα των Διάσημων.

Παρόλα αυτά θα υπάρχουν κάποιες εξαιρέσεις για κάποιους παίκτες που πέρασαν, αλλά δεν μπόρεσαν να δώσουν αυτά που μπορούσαν γιατί η συμμετοχή τους διακόπηκε για εξωαγωνιστικούς λόγους.

Μία από αυτές τις παίκτριες θα είναι η Ασημίνα Χατζηανδρέου, η οποία πέρυσι αποβλήθηκε από το Survivor All Star, μετά από καταγγελία συμπαίκτη της, η οποία επιβεβαιώθηκε από την παραγωγή, ότι συναντιόταν στο δάσος με local, ο οποίος της προμήθευε κινητό και τσιγάρα.

Η αποβολή ήρθε άμεσα και κάτι φαίνεται πως έμεινε στη μέση.  Σύμφωνα με την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!», η παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης φέρεται να βρίσκεται σε συζητήσεις με την Ασημίνα Χατζηανδρέου και την Κατερίνα Δαλάκα, για να κλείσουν αυτό που πέρυσι δεν ολοκληρώθηκε λόγω των αποβολών.

Στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου», το ρεπορτάζ που αφορούσε την Ασημίνα Χατζηανδρέου  ανέφερε ότι εκείνη έχει ήδη προχωρήσει σε συμφωνία με την παραγωγή. Μάλιστα για τη συμμετοχή της θα αμείβεται με το ποσό των 7.000 ευρώ την εβδομάδα, αρκετά πάνω από τις προηγούμενες συμφωνίες της.

Υπενθυμίζεται, πώς όπως έχει ακουστεί ο νέος κύκλος θα φέρει τον τίτλο «Super Star».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.