Προκαλεί ο Πέτρος Φιλιππίδης: Τα πρώτα του λόγια στην ανακοίνωση της προφυλάκισής του (Vid)

«Έχει κάνει φρικτά πράγματα που…»: Νέες αποκαλύψεις για τη δράση του Πέτρου Φιλιππίδη (Vid)

Όλα όσα είπε γνωστός ηθοποιός.

Στις 18 Μαρτίου θα ξεκινήσει η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη. Ο δημοφιλής ηθοποιός θα κάτσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου για έναν βιασμό και δύο απόπειρες, κατηγορίες για τις οποίες είναι προφυλακισμένος στις φυλακές της Τρίπολης.

Η υπόθεση του κωμικού ηθοποιού προκάλεσε σοκ στην κοινή γνώμη. Από την στιγμή που έγιναν γνωστά αυτά για τα οποία κατηγορήθηκε, δεκάδες ηθοποιοί βγήκαν και αποκάλυψαν τις συμπεριφορές του που κάθε άλλο παρά συναδελφικές μπορεί να τις χαρακτηρίσει κανείς.

Ο ηθοποιός Φώτης Σπύρος μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αποκάλυψε ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει κάνει κατά τη διάρκεια των ετών φρικτά πράγματα.

«Υπήρχαν χαρακτηριστικά που τον έκανα στον χώρο μας δυσάρεστο. Η αλαζονεία είναι γνωστή. Υπήρχε αλαζονεία, αυτό είναι αλήθεια. Περνάγανε όλοι άσχημα, άσχημα όμως, όλοι δίπλα του και κανένας δε μίλαγε. Πολλοί χαίρονται που για άλλο πράγμα τιμωρήθηκε, αλλά τιμωρείται επιτέλους. Υπάρχει Θεός, δικαίωση, δίκιο; Τη βρήκε από αλλού, από άλλο σκοτάδι» είπε ο γνωστός ηθοποιός.

«Πέταγε τασάκια, φερόταν άσχημα, έχει διώξει κόσμο. Είναι γνωστά πια, έχουν γίνει γνωστά, τα έχω ακούσει. Έχει κάνει φρικτά πράγματα που δε λέγονται. Έχουν γίνει καταγγελίες στο ΣΕΗ που δε λέγονται, πολύ σοβαρές που δε θα βγουν στη δημοσιότητα, πολύ σοβαρές» συμπλήρωσε ο Φώτης Σπύρος.

«Εμένα μου έχει συμβεί κάτι φρικτό. Ήμουν μικρός, πήρα ένα πολύ δυνατό χειροκρότημα και με έβγαλε ο πρωταγωνιστής με ξύλο από τη σκηνή φωνάζοντας “διώξ’ τον δεν είναι δικός μας”, το δεχόμουν. Έτυχε να μην πάρω τη δουλειά επειδή είπα “όχι” σε σεξουαλική πρόταση. Απαγόρευσα να συμβαίνει αυτό, δεν το επιτρέπω στον εαυτό μου να συμβαίνει αυτό, με σέβομαι» αποκάλυψε ο Φώτης Σπύρος για περιστατικό που έχει συμβεί στον ίδιο.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.