«Τη χτύπησαν με μπουνιές για να ομολογήσει»: Καταγγελία για κακοποίηση της Ρούλας Πισπιρίγκου στη ΓΑΔΑ (Vid)

«Τη χτύπησαν με μπουνιές για να ομολογήσει»: Καταγγελία για κακοποίηση της Ρούλας Πισπιρίγκου στη ΓΑΔΑ (Vid)

Τι αναφέρει η ίδια αλλά και το οικογενειακό της περιβάλλον.

Σε σοβαρές καταγγελίες προχώρησε η Ρούλα Πισπιρίγκου και το περιβάλλον της το μεσημέρι της Παρασκευής. Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος Γιώργος Σόμπολος στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η 33χρονη καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού μέσα στο κρατητήριο προκειμένου να ομολογήσει.

Σημειώνεται ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου κρατείται από το απόγευμα της Τετάρτης. Σε βάρος της ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας που έφυγε από τη ζωή τον Ιανουάριο του 2022.

Όπως έδειξαν οι τοξικολογικές εξετάσεις του μικρού κοριτσιού, του είχε χορηγηθεί ισχυρή δόση κεταμίνης που οδήγησαν στον θάνατό του.

Παρέμβαση στην εκπομπή έκαναν και η μητέρα με την αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου. Οι δύο γυναίκες, που την επισκέφθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης στη ΓΑΔΑ ανέφεραν ότι ήταν σε κακή κατάσταση μέσα στα κρατητήρια.

Η μητέρα της μάλιστα είπε οτι της φώναζαν οι αστυνομικοί «π@#τ@ν@ ομολόγησε» ενώ ασκούσαν βία επάνω της. Η Δήμητρα Πισπιρίγκου με τη σειρά της είπε ότι η αδερφή της είχε μελανίες στα μάτια αλλά και στα πλευρά ενώ σηκωνόταν με δυσκολία.

Όσοι ήταν στο πάνελ της εκπομπή του Star, η κατηγορούμενη μπορεί να ζητήσει εξέταση από ιατροδικαστή προκειμένου να επιβεβαιωθεί η καταγγελία. Μάλιστα είπαν ότι αυτό πρέπει να γίνει άμεσα προκειμένου να μη χαθούν τυχόν αποδεικτικά στοιχεία.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.