Στάθης Παναγιωτόπουλος: Το σκέφτεται πλέον πολύ σοβαρά ο Κανάκης...

Πυρά Ανδρέα Μικρούτσικου σε Αντώνη Κανάκη: «Είναι ηλίθιος αν δεν…» (Vid)

Όλα όσα είπε στον αέρα εκπομπής.

Μουδιασμένη παραμένει η κοινή γνώμη μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης του Στάθη Παναγιωτόπουλου. Ο πρώην πλέον συνεργάτης του Αντώνη Κανάκη κατηγορείται ότι ανέβασε σε ιστοσελίδα προσωπικές στιγμές με την πρώην σύντροφό του για λόγους εκδίκησης.

Η υπόθεση παραμένει σε δικαστική εκκρεμότητα εδώ και χρόνια ωστόσο έγινε γνωστή τη Δευτέρα μέσω των κοινωνικών δικτύων. Λίγες ώρες μετά τη δημοσιοποίησή της, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος παύθηκε από τις εκπομπές «Ράδιο Αρβύλα» και «Βινύλιο» όπως ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο ΑΝΤ1.

Το μεγάλο ερώτημα που κυριαρχεί είναι αν και κατά πόσο ο Αντώνης Κανάκης και οι άλλοι δύο της παρέας από τη Θεσσαλονίκη γνώριζαν για τον πρώην συνεργάτη τους.

Το βράδυ της Δευτέρας ο Αντώνης Κανάκης σημείωσε ότι κανείς τους δε γνώριζε τίποτε. Το ίδιο ειπώθηκε και την επόμενη ημέρα, όταν οι τρεις παρουσιαστές προσπαθούσαν να εξηγήσουν τι έχει συμβεί από τη δική τους πλευρά φανερά μουδιασμένοι και σοκαρισμένοι.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος έδωσε τη δική του διάσταση για την υπόθεση. Ο δημοφιλής παρουσιαστής χρησιμοποιώντας λόγια του ίδιου του Αντώνη Κανάκη αναρωτήθηκε: «Ο Κανάκης τότε είχε πει πως αν η κυρία Μενδώνη γνώριζε για τον Λιγνάδη, ήταν συνένοχος, αν δεν γνώριζε ήταν ηλίθια. Ακριβώς αυτά τα λόγια τα χρησιμοποιώ και εδώ: Αν ο Κανάκης γνώριζε είναι συνένοχος, αν δεν γνώριζε είναι ηλίθιος. Είναι δικά του λόγια, δεν είναι δική μου κακία».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.