Αυτοί είναι οι 10 Διάσημοι που μπαίνουν στο Survivor (Vid)

Αυτοί είναι οι 10 Διάσημοι που μπαίνουν στο Survivor (Vid)

Ποιους θα δούμε στο ριάλιτι επιβίωσης.

Δίχως σταματημό συνεχίζονται οι προετοιμασίες για το φετινό «Survivor» στον ΣΚΑΪ. Σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας μέχρι στιγμής το κανάλι του Φαλήρου σκοπεύει να βγάλει στον αέρα το ριάλιτι επιβίωσης μέσα στις γιορτές με πιθανότερη ημερομηνία την 27η Δεκεμβρίου.

Όπως γίνεται αντιληπτό τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει επικίνδυνα αφού οι παίκτες που θα επιλεγούν τελικά θα πρέπει να περάσουν και από καραντίνα, λόγω των περιορισμών που ισχύουν για τον κορωνοϊό. Ο Τούρκος παραγωγός, Acun Ilicali, που είναι στην Ελλάδα από την Πέμπτη είναι κι αυτός που θα έχει την τελική επιλογή των παικτών.

Μέχρι σήμερα δεκάδες ονόματα έχουν γραφτεί αλλά δεν έχει επιβεβαιωθεί ή διαψευστεί το παραμικρό.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Happy Day» στις 18 Δεκεμβρίου αναμένεται να αναχωρήσει το πρώτο γκρουπ των παικτών για Άγιο Δομήνικο. Στην εκπομπή μάλιστα αποκαλύφθηκαν και τα ονόματα των προσώπων που θα δούμε στην ομάδα των διασήμων τη φετινή σεζόν.

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ στον πέμπτο κύκλο του «Survivor» θα είναι οι Ελισάβετ Σπανού, Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, Μυριέλλα Κουρεντή, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, Νότης Χριστοδούλου, Σάκης Αρσενίου. Άρης Σοϊλέδης, Θανάσης Βισκαδουράκης και Γιάννης Χατζηγεωργίου. Ακόμη, για το ριάλιτι επιβίωσης έχει κλείσει και μία πυγμάχος της οποίας το όνομα δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό.

 

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.